18 de des. 2015

Top 5 les millors cançons Electro House de l'any

Tornem a les llistes de subgèneres de la música electrònica, avui amb l'Electro House. Encara que podria semblar que posi les cinc cançons en igualtat de condicions, per mi no és així de cap manera: de la primera posició a la segona hi ha una gran diferència. I de la segona a la resta també. un cop dit això, comencem.
5. Dzeko & Torrres feat. Delaney Jane - L'amour Toujours (Tiësto Edit)

No volia deixar fora del top 5 la versió que els canadencs Dzeko & Torres i Delaney Jane van fer de l'Amour Toujours, el clàssic més clàssic de la música electrònica, signat originalment per Gigi d'Agostino.


4. DJ Antoine feat. Storm -  Woke Up Like This

Quarta posició per un dels senzills que DJ Antoine ha publicat aquest any; Woke Up Like This, on el suís col·labora amb el vocalista Storm, allunyant-se bastant del seu estil de producció habitual.



R3hab & Sander Van Doorn - Phoenix

Uns altres que no podien faltar en aquest top 5 són els holandesos R3hab i Sander Van Doorn, que van publicar la seva col·laboració Phoenix a principis del mes de Març. Encara que jo augurava que seria una de les cançons més sonades a l'UMF, que va tenir lloc poques setmanes després,




2. Axwell /\ Ingrosso - On My Way

Axwell i Sebastian Ingrosso, que també formaven part del top 5 dels millors llançaments Progressive House, es queden amb la segona posició d'aquesta llista per On My Way, un dels senzills que han publicat aquest any i que segurament formi part del seu àlbum debut com a duo.
1. Tiësto & KSHMR feat. Vassy - Secrets

La primera posició d'aquest rànuquing va per a un dels millors llançaments EDM de l'any i també un dels més exitosos, ja que encara es troba el top 100 del Beatport d'Electro House, més de 9 mesos després del seu llançament. Estem parlant de Secrets, la col·laboració de Tiësto amb KSHMR i la vocalista Vassy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada