17 de des. 2015

Top 5: Les millors cançons Hip-Hop de l'any

Deixem de banda momentàniament les llistes de subgèneres de la música electrònica, per passar a un recull dels 5 millors senzills Hip-Hop d'aquest 2015, signats per The Weeknd, Rihanna, Meek Mill i, evidentment, Nicki Minaj.
5. Meek Mill feat. Nicki Minaj & Chris Brown - Eyes On You

Cinquena posció per a Eyes On You, un dels senzills de Dreams are Worth more Than Money, l'àlbum debut del raper Meek Mill, on hi col·laboren Nicki Minaj (Que és la seva parella sentimental) i Chris Brown.




4. Nicki Minaj - Trini Dem Girls

A la quarta posició ens tornem a trobar a Nicki Minaj, i encara tornarà a treu el cap en aquesta llista una altra vegada. En aquest cas, és amb Trini Dem Girls, l'últim senzill que ha extret des de The Pinkprint, i que va cantar als VMAs. No us inserto l'àudio de la cançó, ja que no he trobat cap vídeo de la cançó a Youtube (ni de la versió d'estudi ni de l'actuació als VMAs) que no estigui modificada per evitar el copyright.

3. The Weeknd - The Hills

Un altre que no podia a una llista de les millors cançons Hip-Hop de l'any és The Weeknd, ja que Beauty Behind The Madness és sense cap dubte el millor àlbum d'aquest gènere de l'any. En concret, a la tercera posició d'aquesta llista hi trobem The Hills, el senzill més exitós del canadenc a les llistes de Billboard.



2. Nicki Minaj, Drake & Lil' Wayne - Truffle Butter

Tercera vegada que ens trobem una cançó de Nicki Minaj en aquest top 5, però és que s'ho mereix sense cap mena de dubte. En aquest cas, repeteix la col·laboració de Drake i Lil' Wayne, en el que podriem denominar com una segona part d'Only, però molt millor (Excepte la part de Lil' Wayne, que és molt desencertada). Un dels punts forts de la cançó és la base Deep House, que agafa el sample de What They Say de Maya Jane Cole.


1. Rihanna - Bitch Better Have My Money

He decidit posar a la primera posició de la llista de les millors cançons Hip-Hop del 2015 a Bitch Better Have My Money de Rihanna  sense dubtar-ho ni un instant. És cert que aquesta cançó és molt criticable: és repetitiva, vocalment és molt plana i la temàtica de la cançó (Reclamar-li a algú els diners que et deu dient-li ****) tampoc és res lloable. Però encara que objectivament se la pugui considerar una cançó de poca qualitat. ha acabat sent una de les meves cançons preferides de l'any, i amb el pas dels mesos no me la he aconseguit treure del cap, ni molt menys cansar-me. De fet, ara mateix, nou mesos després de la seva estrena, encara em ve de gust escoltar-la practicament a diari.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada