20 de des. 2015

Artistes que van anunciar que publicarien àlbum aquest any i no ho han fet

Bastants artistes ens havien promés que publicarien els seus nous àlbums al llarg de l'any, però per una raó o una altra no ha estat així.
Els he classificat en dos grups: Els que ja tenen data confirmada (però ja al 2016) i els que no encara han concretat la data en la que veuran la llum.

Ja tenen data 

Kygo

L'1 de Desembre del 2014 el productor noruec, que ja era  conegut gràcies a les seves remescles, publicava el primer senzill del seu àlbum debut, que anava a veure la llum a finals de l'any següent. Al llarg de l'any Kygo ha anat llançant més cançons que serien per al seu àlbum, però fins aquest mes  no n'havia tornat a parlar, quan va anunciar que es posaria a la venda al Febrer.

Sia

A finals de l'any 2014 Sia va ser nomenada l'artista de l'any per la revista NME, i en la entrevista que el mitjà britànic li va fer va desvelar que tenia plans de llançar un àlbum al 2015 i un altre al 2016. Al llarg de tot l'any ha anat desvelant informació del disc: Que s'anomenarà This Is Acting, que les cançons eren per altres artistes, el primer single Alive, els promo singles Bird Set Free, One Milion Bullets i Cheap Thrills,... Però quan es va concretar la data de llançament va ser el 29 de Gener. D'acord és Gener, però segueix sense ser 2015.

Steve Angello

En els darrers dos anys Steve Angello ha estat parlant del seu debut en solitari amb l'àlbum Wild Youth. Però mai estava llest. Al llarg de l'any, el suec ha confirmat quatre dates de llançament: A l'Abril, a l'Octubre, al Novembre i la que sembla que ja és la definitiva (més que res perquè ja està en reserva): el 22 de Gener. El mateix que he dit al disc de Sia: és a principis d'any, però és l'any que ve igualment.

Elliphant

Wild Youth, el primer àlbum internacional d'Elliphant, anava a estrenar-se al Setembre, però va retrassar-lo indefinidament per millorar-lo. No vam coneixer la data de llançament fins aquesta setmana: el segon disc de la cantant sueca sortirà el dia 25 de Març.




RedFoo

L'esperat primer àlbum en solitari de RedFoo anava a posar-se a la venda al Setembre sota el nom Where The Sun Goes, però al final sortirà al Març i amb el nom Perty Rock Mansion.


Encara no tenen data


Rita Ora

El segon àlbum de Rita Ora estava previst per a finals de 2014. Després per a la primavera o l'estiu d'aquest any i finalment la cantant britànica va dir que no veuria la llum fins l'any que ve. Sincerament, ja he perdut tot l'interès en ella.

Alicia Keys

A la primavera, la cantant va confirmar en una entrevista a la revista Grazia que tenia nou àlbum a punt i que el publicaria a l'Octubre. A l'Agost va estrenar un avançament del disc, però des d'alhesores no n'hem tornat a saber res.

Ariana Grande

Inicialment estava previst que Moonlight, el tercer disc d'Ariana Grande, es posés a la venda a finals  2015. Ja ha llançat el primer senzill del disc, Focus, així segurament publiqui Moonlight a principis de 2016, tot i que cada vegada són més els qui auguren que degut al poc èxit de Focus no formaria part del disc. Com ja sabreu Ariana Grande està obligada per contracte a publicar un disc cada any, i el d'aquest 2015 és l'EP nadalenc Christmas & Chills que va estrenar-se el divendres.

Rihanna

Rihanna va publicar el primer senzill del seu vuitè àlbum al Gener, i 11 mesos després no en coneixem la data de llançament concreta. El que sí que sembla que ja es un fet és que es publicarà per sorpresa en algun moment entre Desembre, Gener o fins i tot principis de Febrer, per tant és possible que surti avabs que s'acabi el 2015, però també existeix la possibilitat que no.

Taio Cruz

El londinenc va publicar l'any passat Don't You Dare, que anava a ser el primer senzill del seu proper àlbum. Alhesores va retrassar indefinidament el seu proper disc. Aquest any va estrenar Do What You Like, però des d'aleshores no n'hem tornat a saber es.

Drake

Drake anava publicar el seu cinquè àlbum aquest setembre, però va arribar la data de llançament i no es va publicar. Després d'això ha anat publicant senzills del disc, entre els quals Hotline Bling. A més aquest any el canadenc ha publicat dos mixtapes; If You're Reading This It's Too Late i What A Time To Be Alive, aquest segon en col·laboració amb Future.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada