23 de des. 2015

Top 5: Les millors remescles Hip-Hop de l'any

Després de parlar de les millors remescles de l'any fetes per DeeJays i productors, ara toca parlar de les millors remescles Hip-Hop, és a dir en les que és modifica la base (O No) i s'hi afegeix la col·laboració d'un o més d'un raper.


5. Rita Ora & Chris Brown  - Body On Me (Fetty Wap Remix)

Comencem el Top 5 amb el remix hip-hop de Body On Me, el duet entre Rita Ora i Chris Brown. Aquesta remescla compta amb el rap de Fetty Wap, i canvia completament la base, fent que Body On Me perdi la seva essència R&B.



4. Rita Ora - Poison (Z. Dot feat. Krept & Konan Remix)

 La quarta posició torna a ser per un dels senzills que Rita Ora ha publicat aquest any: Poison. Dins l'EP de remescles n'hi havia una de molt interessant, amb la producció Z. Dot i la col·laboració dels rapers Krept & Konan.




3. The Weeknd - The Hils (Eminem /Nicki Minaj Remix)

The Weeknd va publicar dos remescles hip-hop del seu número 1 The Hills amb dos dels rapers més populars de tots els temps: Eminem i Nicki Minaj. La versió amb  la rapera va ser estrenada al programa de TV americà Saturday Night Live, mentres que la versió amb Eminem encara no ha estat rpesentada en directe.




2. Maroon 5  - Sugar (Nicki Minaj remix)

Per mi, el remix de Sugar al costat de Nicki Minaj és molt millor que la original. A més d'afegir una estrofa interpretada per la rapera, canviava la base a altres parts de la cançó, pel que ja no sonava tant a plagi de Katy Perry.


1. Taylor Swift - Bad Blood (Kendrick Lamar Remix)

La primera posició d'aquesta llista és per al remix de Bad Blood, que va ser la versió publicada com a senzill, la del vídeo i la que va ser enviada a les emissores de ràdio de tot el món. Aquest remix agafa la cançó més insulsa de 1989 i la torna un gran híbrid entre el pop i el Hip-Hop. Encara que molts fans de la cantant van criticar que Taylor Swift compartís el protagonisme a parts iguals amb Kendrick Lamar ( A la cançó, al vídeo no), la veritat és que el resultat és espectacular. A més també la millora el fet que la base és molt més contundent que a la versió inclosa al cinquè àlbum de Taylor Swift.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada