24 de des. 2015

Top 5: Els artistes EDM de l'any

D'entre els molts artistes de música electrònica que han estat rellevants al llarg d'aquest 2015, aquests són els 5 que més ho han estat, segons el meu criteri.
5. Axwell /\ Ingrosso

Tot i que van anunciar que publicarien el seu àlbum aquest any i no ho han fet, Axwell i Sebastian Ingrosso han llançat bastants senzills al llarg del 2015: Can't Hold Us Down, This Time, i els números 1* On My Way i Sun Is Shining, que a més són dos de les millors cançons dels seus gèneres. I pel que hem pogut veure als seus sets, que contenien molt material que no ha estat llançat, l'any que ve serà igual de bo o millor encara per als suecs.

4. Armin Van Buuren

Aquest any Armin Van Buuren ha publicat el seu àlbum Embrace, un dels millors àlbums de música electrònica de l'any, en el que s'hi inclouen cançons com Another You o Strong Ones. A més de publicar el seu àlbum, durant la primera meitat de l'any va anar publicant produccions d'un estil més trance per satisfer els que preferixen aquesta vessant de l'holandès.

3. Kygo

La popularitat de Kygo ha experimentat un creixement enorme al llarg, convertint-se en un dels pocs DeeJays que poden presumir que pràcticament cada senzill que llança es converteix en un èxit al panorama mainstream. Aquest any ens han arribat Here For You, Nothing Left i Here, així com el videoclip de Firestone i una remescla per a Of Monsters and Men. A més, també ha interpretat en acústic tots aquests senzills.

2. Martin Garrix

Amb els llançaments d'aquest any, Martin Garrix ha fet un canvi que ningú dubta que hagi estat cap a millor. El primer de l'any va ser Forbidden Voices, que tot i ser un tema en descàrrega gratuïta és un dels millors de l'any. El van seguir Don't Look Down, Dragon, Break Through The Silence (Que va ser el seu primer número 1*), la seva remescla a Can't Feel My Face i Poison.

1. Avicii

No he tingut cap dubte a l'hora de nomenar a Avicii el millor artista de música electrònica del 2015, amb el llançament del seu àlbum Stories, que també encapçala la llista dels millors àlbums del gènere, i els senzills Waiting For Love, Pure Grinding, For A Better Day i Broken Arrows. A més, aquest any s'ha estrenat com a director als videoclips de Pure Grinding i For A Better Day.
*A la llista de 100% Música

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada