2 de març 2020

novetats pop 8

Resultat d'imatges per a "j balvin 2020"

Lady Gaga no va ser l'única artista que he presentat nou senzill aquesta setmana: Miss Li, J Balvin, Mabel i Justin Timberlake també tenen noves propostes.


La cantant sueca Miss Li ha estrenat el seu nou senzill Komplicerad, una cançó pop amb molt ganxo i una producció que recupera el so dance que dominava les llistes fa una dècada amb molt d'encert, i el combina amb uns efectes de vocoder que la fan sonar molt moderna alhora. De les quatre novetats que comentem avui, sens dubte, la meva preferida.



Mabel ha estrenat una nova cançó que ha afegit a la versió digital del seu àlbum High Expectations. Boyfriend, una cançó de pop urbà amb poquíssima personalitat, que no em desagrada però no resulta gens memorable.



Justin Timberlake i SZA han estrenat una cançó anomenada The Other Side per la banda sonora de la pel·lícula Trolls: World Tour. Timberlake ja va contribuir a la de la primera entrega de la franquícia amb Can't Stop The Feeling, que va ser un dels èxits més grans del 2016. És una cançó R&B/funk animada que no està malament (definitivament és més suportable que CSTF)



Després de Blanco i Morado, J Balvin avança una tercera cançó del seu proper àlbum Colores: Rojo, una cançó correcta però que ni sorpren a nivell de producció ni ofereix res que no hàgim vist en altres cançons seves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada