30 de març 2020

Remixes setmana 12

Imatge
Galantis, Mabel, Sean Paul i Felix Sandman estrenen remescles pels seus actuals senzills.
Galantis segueixen amb la promoció del seu tercer àlbum Church, que va sortir el mes passat. El duo productors suecs ha escollit Never Felt A Love Like This com el sisè senzill del disc, una col·laboració amb el DJ australìà Hook N Sling i el cantant israelià Dotan. El nou senzill arriba acompanyat de dos noves versions: la primera és la remescla que el duo francès Raven & Kreyn n'ha fet, portant-la a un future house molt enèrgic i eufòric, amb molt bon resultat. L'altra és una versió VIP que introdueix pocs canvis, però fa sonar Never Felt A Love Like This més potent i he de dir que em sona millor que la versió de l'àlbum.



Tiësto és l'encarregat de fer la primera remescla oficial a la nova cançó de Mabel: Boyfriend. Tots dos van col·laborar fa uns mesos a God Is A Dancer. Si la original no estava malament, però resultava previsible i genèrica, el mateix es pot dir de la remescla que la porta a l'electro house.



Felix Sandman comparteix aquesta setmana l'EP de remescles de Boys With Emotions, que conté les dos remescles que ja havia estrenat individualment i la d'Eskil Larsson, que porta la cançó al R&B amb molt d'encert. La veritat és que em sorpren que totes tres remescles oficials de la cançó siguin excel·lents i molt originals.



L'últim EP de remescles que arriba avui és el de Calling On Me, la col·laboració de Sean Paul i Tove Lo. Conté tres noves versions de la cançó: primer un refix que no queda molt clar qui ha fet (però està clar que no Banx & Ranx, productors de la original, ja que no hi ha el seu tag) i que introdueix pocs canvis, més enllà d'incorporar una producció molt més fortes. Després tenim la remescla de dEVOLVE que no aporta gaire però tampoc està malament, i la de Hannah Bronfman, que reimagina la cançó amb bon gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada