8 de març 2020

Novetats setmana 9

Imatge
Delaporte, Kito amb AlunaGeorge, The Weeknd i Katy Perry protagonitzen les novetats pop de la setmana.
Divendres va sortir No Dirás, el nou senzill de Delaporte amb la col·laboració de la cantant mexicana Ximena Sariñana. És una proposta molt diferent al doble single que van presentar al Gener No/Clap Clap, que eren cançons que no em van desagradar però que s'allunyaven del so habitual i característic de la música d'aquest duo madrileny. Sense ser la cançó de Delaporte que compta amb una producció més contundent, No Dirás ja torna a ser el que m'esperaria de la seva música (però sense voler dir això que resulti previsible). 





Dijous Katy Perry va anunciar el seu embaràs i va publicar nova cançó: Never Worn White. Una balada que no em desagrada però em sembla totalment oblidable. I és una llàstima ja que crec que la cantant californiana té moltes cançons downtempo genials com Miss You More, Thinking Of You o Unconditionally. 


Kito col·labora amb Aluna Francis a Alone With You, tercera col·laboració que ella presenta en tres setmanes (i tercera vegada en què George Reid no està involucrat en la producció*). És una cançó dance amb elements R&B i una producció molt original, per tant en la línia del que acostuma a fer AlunaGeorge. M'ha agradat.

*el fet que utilitzin el nom del duo per les remescles que fa ell o les col·laboracions que fa ella amb  altres productors són el que han fet des de sempre.



Per acabar tenim una novetat que no ha sortit encara: The Weeknd va estrenar ahir a Saturday Night Live una cançó del seu proper àlbum que encara no s'ha publicat oficialment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada