24 de març 2020

Rosalia estrena "Dolerme"

Resultat d'imatges per a "rosalia"
Rosalia ens ha sorpés fa unes hores amb el llançament d'una nova cançó anomenada Dolerme. L'artista de Sant Esteve Sesrovires ha acompanyat la cançó compartint una nota a les xarxes socials on explica que ha enregistrat aquesta cançó a casa seva en aquests temps de quarentena i que espera que ens faci sentir tan bé quan l'escoltem, de la mateixa manera que a ella, fer aquesta cançó l'ha fet sentir millor.
Dolerme és una cançó que sona diferent de la resta de cançons que Rosalia ens ha presentat fins al moment, però mantenint una sèrie d'elements que la fan sonar familiar. El primer que m'ha cridat l'atenció  és que és una cançó totalment pop, sense cap influència del flamenc ni de la música urbana. És una cançó amb una instrumentació més limitada i un so més orgànic, que contrasta amb l'autotune de la tornada, eina que utilitza de manera semblant a com ho va fer a Juro Que.

Tot i que no és la seva cançó més ambiciosa a nivell de producció ni la que millor sona a nivell tècnic, Dolerme em sembla una cançó genial. De fet, em sembla una de les millors cançons que l'artista catalana ens ha presentat. I si això és una pista de com sonarà el seu proper disc, probablement serà encara millor que el Mal Querer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada