28 de març 2020

Novetats dance setmana 12

ImatgeAquesta setmana arriba plena de novetats de música electrònica, amb noves propostes de Kygo, Nicky Romero i Armin Van Buuren, entre altres.



Nicky Romero va presentar ahir divendres l'EP Redefine, que conté I See You i dos pistes noves que segueixen en la mateixa línia del techno melòdic. La primera d'elles és Time, que contrasta una secció vocal al mig més aviat suau amb un drop molt contudent i genial. L'altra és Replica, una pista més orientada als festivals que aquest any perillen  i més simple musicalment.


Després de presentar un fantàstic àlbum a finals de l'any passat, Armin Van Buuren ha presentat aquesta setmana la primera original del 2020. Es tracta de Leka, on el veterà productor neerlandès col·labora amb  Super8 i TAB, una pista instrumental també totalment orientada als festivals i amb una estructura bastant inusual, ja que alterna un drop melòdic (amb sons molt rave) amb un de percussiu. No és la millor producció d'Armin Van Buuren, però la valoro molt positivament.


Joe Stone presenta una versió deep house del clàssic del 2003 Superstar de Jamelia, que ara canten Four Of Diamonds en aquesta nova version. No està malament, però resulta una pista bastant previsible i poc interessant.


Kygo ha anunciat aquesta setmana que ja ha acabat el seu tercer àlbum i que s'anomenarà Golden Hour. Divendres en va avançar el primer senzill oficial (imaginant que no inclourà els senzills que el noruec ha llançat els últims dos anys): Like It Is. La cançó compta amb les veus de Zara Larsson i Tyga. A nivell de producció, no està malament, però no mostra cap tipus d'evolució si la comparem amb la música que Kygo ha presentat fins al moment. A nivell vocal, em sembla més aviat avorrida, cosa que fa que Like It Is no m'hagi entusiasmat gaire.


Lay Your Head On Me és el nou senzill de Major Lazer, on deixen de banda la influència jamaicana, el dancehall i el reggaeton, per presentar una pista amb un so pop dance molt suau. No era el que m'esperava però m'ha agradat molt.


Camelphat també tenen nou senzill aquesta setmana. El duo britànic presenta Freak, una pista de tech house minimalista i obscura, molt en la línia del que acostumen a fer, i on la vocal es queda en un element anecdòtic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada