26 de febr. 2020

Tchami anuncia el seu primer àlbum i estrena dos noves cançons

Resultat d'imatges per a "tchami 2019"
Tchami no és precisament un artista nou, però fins al moment encara no ha presentat cap àlbum. Fa uns dies, el productor francès va anunciar que això estava a punt de canviar i que ben aviat veuria la llum el seu primer àlbum. De moment no en coneixem gaires més detalls, com el títol o la data de llançament, però ahir Tchami va compartir-ne dos avançaments.

 La primera d'aquestes dos cançons es diu Proud, i compta amb la veu del cantant londinenc Daecolm. És una pista house molt elegant on la veu és clarament un complement a la producció que no preten acaparar el protagonisme. M'agrada, però m'agradaria més si el contrast entre les diferents parts fos més pronunciat.



L'altra cançó es diu Ghosts i és una col·laboració amb la cantat, DJ i productora estatunidenca HANA. La veu encara té menys protagonisme en aquesta proposta i crea una atmosfera menys obscura. Un cop més, m'agradaria més contrast entre les diferents parts, però no em desagrada (tot i que prefereixo Proud)




Pel que podem veure en aquestes dos cançons, Tchami no té cap intenció en modificar el seu so característic per fer-lo més comercial  de cara al seu àlbum i es manté fidel a la seva essència, sense fer cap esforç per fer la seva música accessible a tots els públics en els seus senzills, com sí que fa per exemple el seu col·lega DJ Snake.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada