14 de febr. 2020

Remescles setmana 6

ImatgeHalsey, Tinashe i Robin Schulz han compartit avui remescles pels seus actuals senzills.


Sembla que Halsey s'esta preocupant per acompanyar els seus senzills amb alguna remescla fet per un DJ de primer ordre. Si Axwell va ser l'encarregat de remesclar Graveyard, avui arriba la remescla que Tiësto ha fet de You Should Be Sad. El DJ neerlandès aposta per la fórmula que combina country-pop i progressive house melòdic a què Avicii ens va acostumar i que molts altres productors han volgut repetir, i que, de fet, és el tipus de remescla que "demanava" You Should Be Sad. Sota el meu punt de vist, el drop i la cançó en general es fan massa curts, i de moment no tenim una versió extended que ho compensi. Deixant de banda aizò, el resultat és brillant.


MAKJ va produir la versió original de Just Save Room For Us, una de les cançons que formen part del disc més recent de Tinashe. És una cançó R&B genial, però em va sorprendre que ell hagués apostat per aquell so. Avui ens arriba la remescla de la cançó, que porta la cançó al Deep House, que no està malament però em sembla que es queda lluny de la qualitat de la original.


Robin Schulz presenta la primera remescla oficial per la seva cançó més recent, In Your Eyes, que compta amb la veu d'Alida. L'encarregat de fer-la ha estat el productor austríac Lum!x, que va aconseguir un èxit considerable l'any passat amb Monster, després de la remescla que en va fer precisament Schulz. M'agrada més que la original, que és trobo avorrida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada