18 de febr. 2020

Novetats setmana 6

Imatge
 Oliver Heldens, Möwe, Sam Feldt, Meduza, Laidback Luke Matisse & Sadko, AlunaGeorge i Calvin Harris han estrenat noves originals.
AlunaGeorge han publicat la primera nova cançó després de la pausa que s'han pres durant l'embaràs d'ella. Es tracta d'una col·laboració amb Far East Movemenet anomenada Nice Things. És una cançó electropop midtempo més que correcta, però sense rastre de la innovació que caracetritza la música d'AlunaGeorge. Hi ha col·laboracions que fan amb altres artistes que es troben al nivell de la seva pròpia música i n'hi ha d'altres que no. Aquesta, tot i que reitero que  m'ha agradat, queda en la segona categoria.


Matisse & Sadko i Matluck col·laboren a Best Thing, una pista de progressive house melòdica que es podria dir que no aporta res de nou, però m'ha encantat. L'apartat vocal també està molt cuidat, cosa que ja m'esperava després d'haver vist la bona tasca que ha fet Matluck posant veu a produccions de Nicky Romero o Armin Van Buuren. No és cap sorpresa que el progressive house és un gènere que no passa precisament pel seu millor moment, i Matisse & Sadko són dels pocs productors que en fan i que mai deceben.


Oliver Heldens ha publicat Take A Chance, la seva primera original en solitari del 2020. Es tracta d'una producció future house amb un sample vocal senzill, molt en la línia del que porta fent cinc anys. No em desagrada, en especial la línia de baix, que trobo que és la gràcia de la cançó; però tampoc em quedo amb gaires ganes d'anar-la sentint en el meu dia a dia. Sempre dic el mateix, però trobo que Oliver Heldens necessita renovar el seu so, i trobo que les produccions on se n'ha allunyat, han estat els seus llançaments recents més interessants.


Després d'arrasar amb Piece of Your Heart i repetir fórmula i èxit amb Lose Control, Meduza han sabut reinventar-se en la justa mesura en el seu nou senzill: Born To Love. Aquesta pista Deep House aconsegueix una cosa bastant difícil: sonar familiar però fresca. El drop, ara sense la veu característica dels seus anteriors llançaments i protagonitzat per la línia de baix, trobo que queda força buit quan no està acompanya de la tornada, que per cert trobo que té molt ganxo.


Laidback Luke també ha presentat una nova producció aquesta setmana: es tracta de Can't Hold My Tongue. una pista deep house molt suau, estiuenca i optimista, que m'ha recordat a diverses produccions de Calvin Harris. No és revolucionari, però és probablement una cançó que sí que escoltaré bastant en el meu dia a dia.



I parlant de Calvin Harris, l'escocès ha estrenat el seu segon EP del projecte Love Generator, que torna a contenir dos pistes instrumentals. Respecto molt que un artista que podria treure música comercial tregui l'estil que li ve més de gust produir sabent que no tindrà ni una desena part de la repercussió, però a mi aquestes produccions minimalistes tampoc m'interessen gens ni mica.


Möwe, Conor Maynard i Rani col·laboren a Talk To Me. És una proposta dance suau que com a cançó pop no està malament, però la producció no té el pes que un s'esperaria tenint en compte que és el senzill d'uns DeeJays, més tenint en compte que porta l'edit de Sam Feldt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada