2 de febr. 2020

Novetats setmana 4

ImatgeAleesha, Duck Sauce i Dua Lipa han estrenat nous singles aquesta setmana.


La primera novetat de la setmana és Cógeme, la nova proposta d'Aleesha. La cantant eivissenca abandona els sons urbans a què ens té acostumats per presentar una cançó downtempo i un so molt orgànic. Aquesta canvi de registre m'ha sorprés molt, però la cançó m'agrada. Espero que aquest 2020 l'ascens d'Aleesha segueixi a la mateixa velocitat que al 2019 com a mínim, ja que sens dubte és una de les artistes més interessants de la escena urbana barcelonesa.



Després d'uns anys en què Armand Van Helden i A-Trak s'han centrat en les seves carreres en solitari i han deixat de banda el seu projecte conjunt, aquesta setmana tornen a llançar música com a Duck Sauce. Es diu Smiley Face i és una proposta que fusiona disco i house que no m'acaba de convèncer.



Dua Lipa estrena el segon senzill oficial de Future Nostalgia, el seu proper disc que veurà la llum a principis d'Abril. Physical és una cançó dance-pop, amb sons retro a la producció, però sense la forta influència disco de Don't Start Now. És una cançó pop més que correcta correcta, però no em deixa bocabadat, com sí que va deixar-me'n Don't Start Now. Dua Lipa va filmar el videoclip de la cançó el passat mes de Desembre a Barcelona, i va treballar amb la productora Canadà, responsable de videoclips d'artistes catalanes com Bad Gyal o Rosalia, i que sembla que ara inevitablement s'obrirà a artistes internacionals que veuen els espectaculars videoclips de Rosalia i volen alguna cosa així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada