3 de febr. 2020

Shakira i JLo protagonitzen l'especctacle de la Superbowl

ImatgeFa unes hores, Shakira i Jennifer Lopez han protagonitzat l'espectacle de la mitja part de la superbowl, que enguany tenia lloc a Miami. Bad Bunny i J Balvin van ser els convidats sorpresa de l'actuació.


L'actuació va quedar dividida en tres segments: Shakira va protagonitzar els primers minuts en solitari (amb l'aparició puntual de Bad bunny), a continuació Jennifer Lopez va presentar diversos dels seus èxits (acompanyada per J Balvin durant un moment) i van acabar les dos juntes.



Crec que les dos tenen un catàleg d'èxits prou consistent com per protagonitzar l'espectacle, però és clar que el tema de l'espectacle era la música llatinoamericana (cosa bastant qüestionable en si, però que no entraré a comentar) així que van decidir convidar a actuar les dos artistes que tenen part del seu catàleg en castellà que tot el públic americà pot coneixer. I no tant en el cas de Jennifer Lopez, però durant el primer terç de l'espectacle tenia la sensació que Shakira volia embotir tantes cançons als escassos minuts dels que disposava que trobo que passava massa ràpid d'una a l'altra.

A Bad Bunny li va tocar cantar la única cançó en què participa que l'estatunidenc estàndard deu coneixer. que és I Like It. No és una cançó que tingués cap ganes de sentir, però és la que tocava. Com a mínim va alternar algunes parts de Callaíta amb el Chantaje de Shakira, una altra cançó que no m'esperava i que m'ha agradat de veure. Potser hauria tingut més sentit que el convidat que hagués portat fos Maluma, per cantar junts aquesta cançó, però d'altra banda Bad Bunny és molt més conegut pel públic estatunidenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada