15 de febr. 2020

Remescles 6.2

Resultat d'imatges per a "david guetta ultra 2019"Encara ens queden tres noves remescles per comentar: una per The Dirt de Benjamin Ingrosso, una per l'actual senzill de R3hab i la que David Guetta ha fet del nou single de John Legend.


Divendres va arribar la segona remescla oficial de The Dirt, l'actual senzill de Benjamin Ingrosso i una de les millors cançons del que portem de 2020. La producció de la original és increïble, però la de la remescla que Osrin ha fet de The Dirt no es queda enrere, suprimint el loop de guitarra tant característic de la original i apostant per una fusió de house i disco prou interessant, tot mantenint l'essència de l'original.



David Guetta ha estat l'encarregat de fer una versió dance del nou senzill de John Legend: Conversations in The Dark, que va sortir el mes passat. És una remescla previsible i correcta. No era una cançó fàcil de remesclar i el resultat podria ser molt pitjor, encara que també podria haver estat molt millor si ens fixem en el remix que el francès va fer de Versace On The Floor de Bruno Mars.



El DJ estatunidenc Gattüso ha publicat aquesta setmana la seva remescla de Flames, l'èxit més recent de R3hab acompanyat de Zayn i Jungleboy. I la veritat és que és una remescla brillant, ja que converteix una cançó totalment plana, avorrida i sense res interessant, en una pista electro house molt efectiva. És clar, la veu segueix sent la mateixa, però la producció està prou bé com per compensar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada