28 de febr. 2020

Lady Gaga estrena el seu nou senzill Stupid Love

ImatgePer fi s'ha acabat l'espera! Lady Gaga ha publicat avui una nova cançó, la primera que estrena des de l'Octubre del 2018 quan va llançar la banda sonora d'A Star Is Born, amb la què l'artista novaiorquesa ha guanyat un oscar i quatre grammys. Es tracta de Stupid Love, el primer avançament del seu proper àlbum en solitari, que ja serà el sisè de la seva carrera i del qual encara no en tenim gaire informació.
Stupid Love és una cançó fresca i que es deixa escoltar facilment. Si bé està clar que no és la cançó més complexa ni més genial de la seva carrera, però és una cançó pop més que correcta. Un dels punts forts de la cançó, sens dubte és  la seva producció, a càrrec de Tchami i Bloodpop. A diferència de la totalitat dels seus últims dos discos, Lady Gaga no està involucrada en la producció de Stupid Love, només en la composició.
Tchami ja havia treballat en algunes cançons d'ARTPOP (apareix com a co-compositor als crèdits de Do What U Want, Sexxx Dreams i Applause). Bloodpop, d'altra banda, ha co-composat o co-produit pràcticament totes les cançons de Joanne, des de Perfect Illusion fins a John Wayne passant per Million Reasons i Dancin In Circles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada