9 de febr. 2020

Novetats dance setmana 5


Resultat d'imatges per a "vcation"
Vcation, MK i Nicky Romero protagonitzen el recull de novetats dance d'avui.

MK ha remesclat una de les cançons que formen part del disc de col·laboracions que Ed Sheeran va publicar el passat estiu: Antisocial, on el cantautor anglès col·labora amb Travis Scott. El DJ estatunidenc porta Antisocial al Deep House amb molt d'encert. Tot i que era una de les poques cançons de l'últim disc d'Ed Sheeran que tenien una producció decent, crec que aquesta remescla la supera.



Seguim amb una novetat que, de fet, va sortir la setmana passada però se'm va passar de comentar: Stairway To The Sun és el cinquè senzill de VCATION, el duo format per John Martin i Michel Zitron. Aquests dos artistes suecs ens presenten una proposta dance-pop molt sòlida. No em sembla la seva millor cançó a nivell de composició ni de producció, però està prou bé.




Unes setmanes després de presentar-nos I See, Nicky Romero ha presentat nova producció aquesta setmana, anomenada Stay. És una cançó més suau, amb un drop interessant i original tot i que no gaire potent. La vocal em sembla bastant genèrica, però a nivell de producció està molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada