17 d’abr. 2020

Novetats dance setmana 14

ImatgeMentre l'escena pop es queda en pausa per la pandèmia del COVID-19, la de l'EDM no s'atura, i aquesta setmana Kygo, Oliver Heldens, Tiësto, Armin Van Buuren, Nicky Romero i Lost Frequencies han presentat nou material.

Kygo publica aquesta setmana Freedom, una col·laboració amb el cantant londinenc Zak Abel que és el tercer avançament del seu proper àlbum Golden Hour. I tenint en compte que ha estrenat les tres cançons en menys d'un mes podem augurar que Golden Hour arribarà aviat, si més no digitalment. Freedom torna a comptar amb un producció on el protagonisme el tenen els vocal chops i no les melodies de piano. La producció durant les estrofes es limita a uns acords i poc més, i m'hauria agradat que fos alguna cosa una mica més interessant. És una cançó correcta, el que esperariem de Kygo, molt millor que Like it Is (que era una mica desastre), sobretot a nivell vocal, però pitjor que I'll Wait (que em sembla genial).



Details és el nou senzill que Oliver Heldens presenta aquesta setmana acompanyat del vocalista Boy Matthews. El DJ neerlandès torna a apostar per la fusió de future house i sons retro que ja haviem vist tant en originals com en remescles que Heldens ha anat presentant. Ja he parlat moltes vegades de que l'autor de Gecko i Summer Lover em sembla un productor molt irregular, però en aquesta ocasió estrena una cançó que trobo que està molt bé.


Tiësto i Becky Hill col·laboren a Nothing Else Matters, una pista dance comercial i bastant genèrica, però que no em desagrada.



Com cada divendres des de ja fa un mes, Armin Van Buuren ha estrenat avui una nova producció: Punisher, una pista trance molt potent que Van Buuren va estrenar a l'ASOT900 a Miami el passat mes de Gener. No és el meu estil en absolut i a més em sembla una pista molt simple i que no té res interessant musicalment.



Nicky Romero, Deniz Koyu i el cantautor suec Alexander Tiderbrink estrenen Destiny, una nova cançó progressive house que Nicky Romero va estrenar el passat mes de Desembre a l'homenatge a Avicii que es va fer a Estocolm. La cançó en si no està malament, però si la comparem amb anteriors propostes de Nicky Romero resulta tan previsible, que fa que Destiny em deixi totalment indiferent, com a mínim en un primer moment. Deniz Koyu i Nicky Romero ja havien col·laborat l'any 2018 a Paradise, una proposta que no només era molt més original, sinó també bastant millor.



Acabem el repàs a les novetats dance d'avui amb Lost Frequencies, que presenta la seva primera original del 2020, de fet, és la primera nova proposta de l'autor d'Are You With Me des del llançament del seu segon àlbum Alive and Feeling Fine el passat mes d'Octubre. El músic belga estrena avui Love To Go, cançó en què torna a col·laborar amb Zonderling, amb qui ja va signar conjuntament un dels èxits més grans de la seva carrera: Crazy. Love To Go presenta moltes semblances amb la seva primera col·laboració, sobretot en el drop, que és del mateix estil. Però hi ha un aspecte on Love To Go és molt millor, o si més no, molt més elaborada, que Crazy: la vocal, a càrrec de Kelvin Jones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada