23 d’abr. 2020

Lady Gaga confirma el tracklist de Chromatica

Imatge
Lady Gaga va confirmar ahir el tracklist de l'edició estàndard de Chromatica, que contindrà col·laboracions amb el grup de K-Pop Blackpink, Ariana Grande i Elthon John. Com segurament ja sabreu, el llançament del sisè àlbum d'estudi de l'autora de Stupid Love estava previst pel 10 d'Abril, però que es va aplaçar amb la finalitat que ella es pogués dedicar al projecte de recaudació de fons per la OMS. Aquest projecteva culminar dissabte passat amb un concert virtual de vuit hores que va comptar amb la participació d'una setantena d'artistes, encapçalats per la pròpia Gaga, pel que era d'esperar que aviat tornessim a tenir notícies de Chromatica.
Chromatica es posarà a la venda en diverses edicions amb una xifra diferent de cançons: El tracklist de l'edició estàndard (que és el que Gaga ha compartit) consistirà de 16 pistes, mentre que hi haurà una sèrie d'edicions especials que variaran depenent dels territoris: segons les informacions que hem pogut coneixer (tot i que no en podem estar segurs del tot perquè no ho especifica a la seva botiga web oficial) hi haurà una edició especial europa amb un total de 20 pistes i una edició exclusiva  de Target a Amèrica del Nord amb tres cançons extres. De moment no sabem si els bonus tracks de les edicions especials seran remescles o cançons originals.




Ahir al vespre, Lady Gaga publicava aquesta imatge a les xarxes socials, en què (amb certes dificultats a causa del tipus de lletra escollit) podem llegir els títols de les cançons que formaran part de Chromatica. Esperem rebre noves notícies en les properes setmanes en relació al proper disc de Lady Gaga i la seva data de llançament. De moment sembla que el proper que està previst que vegi la llum siguin les remescles de Stupid Love.



Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Lady Gaga (@ladygaga) el

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada