26 d’abr. 2020

Novetats dance setmana 15

Armin van Buuren drops 'Balance,' his first album in four years ...
StadiumX, Regard, Armin Van Buuren, Galantis i Syn Cole protagonitzen les novetats dance de la setmana.


Per cinquena setmana consecutiva, Armin Van Buuren va estrenar un nou senzill divendres. L'autor de This Is What It Feels Like i Blah Blah Blah col·labora en aquesta ocasió amb el productor i DJ neerlandès Brennan Heart i el cantautor suec Andreas Moe a All On Me. La veritat és que no sé com m'esperava que sonés una col·laboració entre Van Buuren i Heart, però ha estat tota una sorpresa (i ben agradable sota el meu punt de vista) que All On Me sigui una pista progressive house melòdica. Podria ser una cançó signada per Martin Garrix, amb la diferència que em sembla bastant millor que qualsevol llançament de Garrix en els últims mesos. Excel·lent a nivell de producció i excel·lent a nivell vocal, All On Me és sens dubte la millor novetat de la setmana sota el meu punt de vista.



Després d'aconseguir un èxit viral arreu d'europa amb Ride It, el productor Kosovar ha presentat el seu nou senzill: Secrets, que compta amb la veu de la cantant britànica RAYE. Secrets segueix amb el so deep house minimalista i fresc de Ride It. Veurem si aquest DJ es queda com un one hit wonder o aconsegueix fer d'aquest nou senzill un èxit.



Syn Cole és un altre dels artistes que segueix estrenant noves produccions tot i la quartena: fa unes setmanes el vam veure remesclant l'èxit d'Ava Max més recent, Salt, i aquesta setmana presenta una nova cançó original anomentada  Gold i que compta amb la veu del cantant neozelandès Graham Candy. Sembla que Syn Cole està deixant de banda el progressive house que va marcar l'inici de la seva carrera i ara està apostant per un estil més únic, cosa que aplaudeixo. Gold és una cançó més que correcta a nivell de producció, amb un so original i que tampoc no està malament pel que fa a la veu, per tant la meva valoració és positiva.



The Lake és el nou senzill de Galantis, la primera nova original que el duo suec presenta des del llançament del seu tercer àlbum Church fa un parell de mesos. The Lake, on tornen a col·laborar amb el cantant estatunidenc Wrabel, és una cançó bastant diferent al so a què Galantis ens tenen acostumats, ja que els elements electrònics són pràcticament inexistent. De totes maneres, els seus autors l'han definit com una cançó especial que han composat inspirant-se en la situació actual del món. Sincerament, no m'ha agradat: la producció no em sembla interessant i la veu és del tipus que necessitaria una producció potent per donar bon resultat.



El duo hongarès StadiumX i el vocalista estatunidenc Sam Martin tornen a col·laborar a Be Mine, una cançó progressive house correcta però que no s'allunya gaire de l'estàndard del gènere i a la que trobo que li falta més força al drop.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada