17 d’abr. 2020

Remescles setmana 14

Imatge
Ava Max, The Weeknd i Michael Calfan presenten remixes pels seus actuals senzills.

Ava Max ha estrenat avui les remescles oficials per Salt, el senzill que va estrenar al Desembre i que ara, tot i ja haver publicat una nova cançó, s'ha consolidat com un dels èxits del moment a Europa, havent entrat aquesta setmana al top 10 de la llista oficial d'Alemanya. Les dos remescles les signen Syn Cole i Toby Green, cosa que m'ha creat moltes expectatives. Unes expectatives que ja us avanço que no s'han acabat de satisfer. Syn Cole crea una atmosfera dance per a Salt que no està malament, però no acaba de ser tot el que voldria que la remescla d'aquest productor estonià fos. Toby Green ja va remesclar So Am I, i de fet crec que he escoltat més la seva remescla que la original. La que ha fet de Salt ja no em sembla tant encertada, tot i que s'ha de dir que ha volgut fer alguna cosa més interessant que fer el remix big room estàndard de la cançó.


Tampoc ha acabat de satisfer les meves expectatives la remescla que Major Lazer han fet de Blinding Lights de The Weeknd, portant-lo a la seva combinació habitual de dancehall i música electrònica. La producció durant les estrofes està bé, però el primer drop em sembla decebedor i el segon, on canvia el tempo, directament un desastre.



Per acabar tenim la remescla que Michael Calfan ha fet del seu propi senzill No Lie, una col·laboració amb Martin Solveig que va presentar la setmana passada. És una remescla que no incorpora gaires novetats, però no em desagrada en absolut. Dona més força al drop, cosa que trobava a faltar en la original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada