12 d’abr. 2020

Martin Garrix estrena nova música (des del terrat de casa seva)

Martin Garrix estrenará su primer sencillo de 2020 esta semanaMartin Garrix ha estat l'últim en sumar-se a la gran quanitat de músics que han fet un directe d'algun tipus des de casa seva, i, sota el meu punt de vista, un dels que millor ho ha fet. L'autor d'Animals i Forbidden Voices va retransmetre ahir un set de més d'una hora de duració des del terrat de casa seva, i que després ha publicat el seu canal de YouTube en alta qualitat, tant d'imatge com de so, com si es tractés de la seva actuació a Tomorrowland o qualsevol dels festivals més destacables del planeta. I com s'acostuma a fer en aquests esdeveniments, el productor i DJ neerlandès també ha aprofitat per estrenar nova música.

Precisament la primera cançó del set de Garrix va ser Higher Ground, una cançó inèdita que compta amb la veu del músic suec John Martin, i que només podem deduir que serà el seu proper senzill. Bàsicament, perquè gràcies després d'aquesta actuació tothom qui hi estigui interessat ja la pot escoltar en alta qualitat. Higher Ground suposa el retorn de Martin Garrix al progressive house, després de portar uns mesos enfocant-se en produccions molt més poc i confiar en les remescles d'altres DeeJays per portar les cançons a aquest estil. 

També podem escoltar per primera vegada en una qualitat de so òptima la remescla que Martin Garrix va fer de Someone You Loved de Lewis Capaldi, que ja fa temps que porta fent servir als seus sets, però que segons ha informat el propi DJ no sortirà oficialment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada