24 de nov. 2019

remixes setmana 47

Imatge
Els actuals senzills de Dua Lipa, Gryffin i Tom Walker han rebut noves remescles .


Don't Start Now, el flamant nou senzill de Dua Lipa estrena la seva primera remescla oficial aquesta setmana, feta pel DJ australià Dom Dolla. No em desagrada, però resulta molt plana i no em dona cap motiu per escoltar-la en lloc de la versió original, que ja té una producció molt bona.



Tom Walker comparteix una nova remescla del seu actual senzill Better Part of Me, la de MJ Cole. Aposta per un so Drum n Bass suau que em deixa bastant indiferent.



Aazr ha remesclar el tercer senzill que Tove Lo extreu el seu àlbum més recent àlbum Sunshine Kitty. El DJ francès porta Sweettalk my Heart al seu terreny, convertint-la en una pista molt contundent i utilitzant sons molt extravagants. No és la primera vegada que ambdos artistes coincideixen en un mateix track, Tove Lo va posar veu a Diva, una de les originals que Aazar ha publicat aquest 2019.


Per acabar, tenim l'EP amb cinc remescles per Baggage, la col·laboració entre Gryffin, Gorgon City i AlunaGeorge, i la veritat és que cap d'elles m'acaba de convéncer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada