18 de nov. 2019

Novetats dance 45

Les novetats dance de la setmana passada inclouren el nou senzill d'Addal i remescles d'Oliver Heldens, Diplo i Players, així com les del nou single de Katy Perry.


Per aquells qui encara no la conegueu, Lalala és un dels èxits virals dels últims mesos signat per Y2K i bbno$ (pronunciat baby no moola, per cert). No és una cançó que a mi m'entusiasmi, però encara és molt tolerable si la comparem amb altres cançons virals. Oliver Heldens va publicar-ne la seva remescla divendres passat, que no aporta gaire nou, sinó que simplement en fa una adaptació EDM. Una remescla previsible, sona exactament com t'imaginaries que sona si no l'has sentit però coneixes l'estil de Heldens i la cançó original; i simple, però efectiva i que compleix a la perfecció la funció per la qual esta feta.


Diplo signa la seva primera remescla oficial Nice To Meet Ya, el primer avançament del segon disc de Niall Horan. Tampoc preten més que ser una adaptació dance de la original, però ja que és això podria haver utilitzat més part de la veu i hauria quedat menys repetitiu.


Katy Perry ha llançat dos remescles oficials pel seu actual senzill Harleys In Hawaii. La primera ès la de Kandy, que porta Harleys in Hawaii al Deep/Future House de la manera menys original possible,sense sortir de les negres amb punt i el so de tub. Però no sona malament. Els altres encarregats de remesclar la cançó són el duo Win and Woo, que tot i que aposten per un so que no em resulta tan atractiu, s'ha de dir que objectivament és molt més original que l'altra. M'agrada bastant la producció durant les estrofes.


La segona remescla oficial per Freaking Me Out és la de Bingo Players, que està molt bé però li falta un drop més potent per acabar de ser genial. Probablement m'agrada més que la original i això que té una producció molt bona.


Només tenim una original a comentar aquesta setmana, que és We Are The Young de Henri PFR i Addal. Una cançó dance optimista molt ben feta, potser agafant la fórmula "cançó estereotip d'Avicii", però com a mínim sense que sigui res exagerat com sí que hem vist fer a tants altres artistes. Vocalment, està molt bé també i el drop és el que ha de ser pel perfil de cançó que és. Per tant, no puc dir altra cosa que que aquesta cançó m'ha encantat, i que malgrat no ser res necessàriament original sona molt fresca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada