20 de nov. 2019

Nominats als Grammys 2020

Resultat d'imatges de grammy billboardFa uns minuts s'ha publicat el document on figuren les nominacions a la propera edició dels premis Grammy. Lizzo, Billie Eilish, Ariana Grande i Lil Nas X encapçalen les nominacions, però en pots llegir la llista completa aquí.


Pel que fa a les artistes en què jo tinc més interés he de dir que m'alegro molt de veure a Lana del Rey nominada en dos categories tan importants com Àlbum i Cançó de l'Any. És la primera vegada que nominen a l'autora de Venice Bitch en les categories principals, i en tota la seva carrera només acumula 5 nominacions. A veure si per fi és l'any en què pot aconseguir el seu primer Grammy. 



Després d'arrasar als Latin Grammys, Rosalia tampoc s'ha quedat sense nominació a l'edició anglòfona, i opta al premi d'artista revelació. Veig impossible que l'artista catalana triomfi en aquesta categoria, però la nominació és un reconeixement més que merescut per ella. Lady Gaga optava a ser nominada pel material d'A Star Is Born excepte Shallow, que optava als premis de l'any passat (i ja va endur-se dos gramòfons daurats el passat mes de Febrer). Always Remember Us This Way serà una de les competidors de Lana del Rey dins la categoria de Cançó de l'Any. Les altres dos nominacions són en les categories de banda sonora: I'll Never Love Again opta al premi a la millor composició original per un mitjà audiovisual i A Star Is Born, al guardó de millor recopilació per una banda sonora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada