25 de maig 2019

Tracklist i portada confirmats per TIM


A menys de dos setmanes pel llançament del disc pòstum d'Avicii, ja podem consultar la llista definitiva de cançons del disc (i els seus crèdits), així com la seva portada. El disc conté un total de 12 cançons, la majoria de les quals enregistrades, composades, i/o produides durant els tres primers mesos del 2018, la qual cosa vol dir que no hi trobem cap de les cançons del 2016. Tim arribarà el dia 7 de Juny tant a les plataformes digitals com en CD i vinil  a totes les botigues i tots els diners recaudats per les seves vendes aniran destinats a la fundació Tim Bergling, diriga pels seus pares, que s'involucrarà en projectes relacionats amb la salut mental i el canvi climàtic.

A continuació teniu la imatge divulgada per l'equip de l'artista suec, que imagino que serà una de les pàgines del llibret o bé els disseny que portarà la funda del LP. Sigui com sigui ens ha permés conéixer la llista definitiva de cançons i amb qui va treballar Avicii en cada una.
L'absència més notable, com ja hem dit abans, és la de les diverses cançons que Avicii va enregistrar, amb Sandro Cavazza  a principis de 2016 i que va estrenar durant l'UMF de 2016. Es desconeixen els motius pels quals aquestes cançons no es publicaran oficialment, sobretot perquè Cavazza les ha estat cantant durant la gira que ha fet aquesta primavera.

ONE TIME USE - EXCLUSIVE - DO NOT EVER REUSE THIS!!! MAY 23, 2019

De totes maneres encara hi ha alguns aspectes que no descobrirem fins que poguem escoltar les cançons: encara no sabem quina versió de Heaven serà la que sortira (ja que tant Simon Aldred com Chris Martin de Coldplay van enregistra-la), si la versió nova de Heart Upon My Sleeve serà la que va avançar al 2013 per acabar descartant-la en favor de la versió instrumental que va formar part de True i si algun dels titols amaga elements d'alguna de les cançons que ja va anar punxant, però amb lletra i vocalistes diferents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada