3 de maig 2019

Novetats pop setmana 18

ImatgeAquesta setmana Molly Hammar, Amaia, Iggy Azalea i Vargas & Lagola presenten nous senzills.
Iggy Azalea ha publicat avui el segon avançament del seu segon àlbum d'estudi In My Defense, que estava programat per la primavera però del qual no en tenim una data més completa. S'anomena Started, i ja n'havíem pogut escoltar un avançament al final del videoclip de Sally Walker, el seu anterior senzill. Trobo que és una cançó molt fluixa: musicalment no la trobo gens interessant i la lletra és del nivell de 7 Rings, com a màxim. Poques



Amaia, la guanyadora de l'edició 2017 2018 d'Operación Triunfo, finalment ha estrenat el primer senzill del seu àlbum debut. Es tracta d'una cançó pop downtempo, d'un estil orientat al que faria Lana del Rey, molt diferent d'allò que han anat presentant la resta de concursants d'aquest programa de televisió.

Vargas & Lagola van fer ahir la seva primera actuació com a teloners de la Swedish House Mafia i van estrenar una nova cançó: Since 99. És una cançó de pop acústic bastant en la línia del que sempre fan, i tot i que és un estil que m'agrada, seria  una mentida dir que no comença a deixar de sonar fresc. Sigui com sigui, una proposta que us recomano molt.



Molly Hammar estrena avui Words, un senzill que va co-composar amb Benjamin Ingrosso. Una proposta electropop molt sòlida, en la línia del que hem vist fer a altres artistes pop suecs com Felix Sandman o el propi Ingrosso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada