5 de maig 2019

Remescles setmanes 17 i 18

Resultat d'imatges de alesso billboard 2019La setmana passada no vaig comentar-les, així que avui arriba el torn de repassar les millors remescles que hem rebut durant els últims 15 dies de la mà d'Alesso, Sam Feldt, Ferreck Dawn i Syn Cole, entre altres.
El passat mes de Març Alesso va tornar al progressive house amb un EP anomenat Progresso Volume 1, i la cançó que més va cridar l'atenció va ser Tim (tot i que jo no consideraria la original Progressive). Ara s'ha aliat amd Deniz Koyu per presentar una remescla al seu propi tema, que dona una mica més d'energia mantenint la essència de l'original. Sota el meu punt de vista, és clar que amb aquesta remescla Time guanya molt més del que perd.



La setmana passada Sam Feldt va publicar la remescla que va fer de la col·laboració Drax Project i Hailee Steinfeld, anomenada Woke Up. El resultat és bo, però això no treu que sigui el tipus de remescla que es podria fer a qualsevol cançó.


Michael Calfan també té nova remescla, la que ha fet a Wanting de Not3s. En aquesta ocasió, el francès torna al so de Treasured Soul/Nobody Does it Better, que últimament havia abandonat per produir un estil que a mi no m'ha convençut gens. Tot i que aquesta remescla en si és bastant senzilla (en gran part perquè la veu de la cançó original no dona gaire de si), espero que sigui una pista de que aviat tornarem a veure a Calfan en aquesta direcció amb les seves produccions originals.



Zara Larsson ha compartit les remescles oficials de Don't Worry Bout Me. Totes són com a mínim correctes, però la meva preferida és la de Rudimental que ja coneixíem des de fa un parell de setmanes.



Syn Cole remescla el nou senzill de Jonas Blue, anomenat What I Like About You, que sona bastant millor que la seva última original sota el seu punt de vista.



Ferreck Dawn no només ha presentat una nova original aquesta setmana anomenada You Are The One, sinó que també s'ha posat a la venda la remescla que aquest DJ holandès ha fet de Hear Me Now de Spada. Una cosa que m'ha deixatv amb una certa confusió és que no he trobat la versió original de Hear Me Now a Spotify, ni a YouTube ni a Soudncloud. Sigui com sigui, és una pista house més que correcta, tot i que la secció que hi ha abans que torni a apareixer la percussió per l'últim terç de la cançó la trobo molt fora de lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada