10 de maig 2019

Novetat: David Guetta i Raye - Stay

ImatgeDavid Guetta ha estrenat un nou senzill anomenat Stay (Don't Go Away) i que compta amb la veu de la cantant anglesa RAYE.


La veritat és que em sorpren la rapidesa amb què David Guetta ha abandonat la promoció del seu últim disc 7 ot i que va estrenar-se fa relativament poc (va sortir el passat mes de Setembre. En comptes de publicar més senzills des del seu setè treball discogràfic, el DJ francès ha seguit treient música original com Better When I'm Gone, This Ain't Techno o la seva col·laboració amb Nicky Romero anomenada Ring The Alarm, tres cançons que encara es podria argumentar que no "competeixen" amb les cançons del disc al no ser pistes totalment orientades a les ràdios. Però és clar que Stay sí que ho està.

Com a concepte no m'agrada veure com un artista deixa de banda tan ràpid el seu propi projecte i passen tan ràpid a fer una altra cosa, però en aquest cas no em queixo ja que 7 era un disc definitivament molt fluix, i Stay és millor que qualsevol de les pistes de l'últim disc de Guetta.

Es tracta d'una pista dance molt suau, amb influència del Deep House. He vist molta gent comparar-la a One Kiss de Calvin Harris i Dua Lipa, i si bé és cert que les dos tenen un pont bastant semblant i són del mateix estil, en cap cas es podria dir que Guetta ha plagiat a Harris. Potser m'hauria esperat i hauria preferit una proposta una mica més potent i ballable, però la veritat és que Stay és una cançó més que correcta, també gràcies a Raye, que és qui posa la veu.


Veurem si David Guetta acaba reeditant 7, com ha fet amb tots els discos des que ha assolit l'èxit mainstream, amb Stay, Better When I'm Gone i alguna cançó més, o si això ja és una nova etapa en la carrera del francès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada