23 de maig 2019

Confirmat 100%: INNA llançarà Yo Divendres que ve

ImagenTot i que els fans d'aquesta artista romanesa ja fa setmanes que havíem arribat a aquesta conclusió, fa uns minuts s'acaba de confirmar que el proper àlbum d'Inna veurà la llum divendres que ve, dia 31 de Maig (pel que compleix la seva paraula de treure el disc durant el mes ed Maig, tal com va dir al Març).
Tal com estem acostumats, la pròpia cantant no és la que ha donat la confirmació, sinó que la hem rebut de la discogràfica amb què treballa als Estats Units Roc Nation. De fet, aquest serà el seu primer disc que serà distrubuit a aquest mercat.



Quatre cançons han estat ja estrenades com a avançaments de Yo: Ra, Iguana, Sin Ti i Tu Manera, que ja permeten veure que aquest disc sonarà molt diferent a la resta de música que Inna ha publicat fins ara, no només per l'evident canvi d'idioma. També ha anat compartint petits fragments d'altres cançons que ha enregistrat pel disc com Te vas, La vida es como un eco i Sí Mama; però de moment no podem saber ni si aquestes cançons es diuen realment així o si finalment formaran part del disc. Com a molt tard caldrà esperar una setmana per saber-ho.



Personalment, jo tinc moltes ganes d'escoltar ja aquest disc ja que els quatre senzills que en coneixem m'han encantat i els he anat escoltant moltíssim. A més sembla clar que Inna farà el pas endavant que necessitava fer per acabar de guanyar credibilitat com a artista i per sortir de l'estil dels seus últims discos, que semblava que s'havia quedat bastant estancat.



Per acabar només voldria afegir que el dia 31 hi haurà algun tipus d'esdeveniment per promocionar el llançament del Yo (cosa que se sap des de fa bastant temps, i per això es podia endevinar la data en la qual el disc veuria la llum) a cinc ciutats del món, una de les quals Barcelona. Encara no se sap exactament en què consistirà, però en els propers dies ja ho anirem descobrint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada