10 de maig 2019

Novetat: Avicii - Tough Love

ImatgeL'equip d'Avicii ha publicat fa unes hores el segon avançament de Tim, el disc pòstum que recull les cançons en què el músic suec estava treballant en els últims mesos de la seva vida. La nova cançó s'anomena Tough Love, compta amb les veus de Vargas & Lagola i Agnes Carlsson, i ja la coneixíem (sota el nom d'In Your Arms), malgrat que amb una producció completament diferent.

Avicii va treballar en aquesta cançó amb Salem Al Fakir i Vincent Pontare, que actualment publiquen música sota el nom de Vargas & Lagola. Ambdós ja havien col·laborat amb ell en la co-composició d'algunes de les millors cançons de la discografia d'Avicii com The Days o Without You. A més, també han contribuit vocalment en altres com Friend of Mine (els dos), You Make Me o Silhouettes (només Salem Al Fakir). Segons expliquen ells mateixos, Avicii volia que la cançó fos un duet entre una parella real, per això va participar-hi també la cantant sueca Agnes Carlsson, la parella de Pontare. Ella és coneguda sobretot pel seu èxit del 2009 Release Me.

Resultat d'imatges de vargas lagola billboardPel que fa a la cançó, he de dir que en un primer moment m'ha deixat bastant desconcertat, ja que no m'esperaria mai veure aquesta influència oriental en una producció d'Avicii (més encara si ja haviem escoltat una demo de la cançó amb una producció electrònica, més en la línia d'allò que ens esperariem d'ell). Però superat el xoc inical, he de dir que no només trobo aquest so molt original, sinó que m'agrada. Ja podem afegir un altre estil de música a la llarga llista de gèneres que Avicii ha combinat amb èxit amb la música electrònica.

Pel que fa a la veu, sabent amb qui ha treballat Avicii en aquesta ocasió no teina cap dubte de que no decebria. I efectivament, és a l'alçada de les millors cançons de la seva discografia i està bastants passos per davant de SOS, això és clar. Per no parlar que Tough Love no dona en absolut la sensació que us vaig dir que em donava l'altra cançó que ja coneixem del disc Tim de no estar del tot acabada.

NOTA: Hauria volgut adjuntar la versió que es podia trobar per internet des del 2016, però aparentment ha estat esborrada de la xarxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada