12 de maig 2019

Novetats EDM setmana 19

ImatgeJa vam comentar els nous senzills d'Avicii i David Guetta, però aquestes no són les úniques novetats de la setmana: Nicky Romero, Sam Feldt, Fisher i molts altres han presentat nova música original aquesta setmana.
Fisher publica You Little Beauty, una cançó que trobo molt plana i sense cap al·licient sota el meu punt de vista. Suposo que, com a mínim en part, és perquè a mi aquest so minimalista no em crida l'atenció. Losing It em va encantar, i crec que va mereixer totalment ser una de les pistes de música més exitoses del 2018, però veient tot allò que aquest productor australià ha tret despres crec que es quedarà com a One Hit Wonder.



Nicky Romero i Florian Picasso tornen a col·laborar a Midnight Sun, una pista Progressive House correcta però bastant previsible: bàsicament és exactament allò que t'imaginaries quan diuen que Nicky Romero ha tret nova cançó.



SG Lewis ha estrenat la seva nova producció Flames, que compta amb la veu de Ruell. En aquesta ocasió el productor britànic combina electrònica i R&B de manera molt encertada.



Gorgon City i Kaskade col·laboren a Go Slow, una pista future house que no trobo que destaqui.



El productor francès Aazar ha estrenat la seva nova proposta anomenada Diva i que compta amb la veu de Swae Lee i Tove Lo. No em desagrada, però se'm fa bastant plana: la producció de les estrofes està molt bé, però trobo un contrast més gran amb el drop.



Per acabar tenim la nova proposta de Sam Feldt, anomenada Magnets. No està malament, però és una d'aquelles cançons dance que enlloc de trencar amb un drop house ho fan amb una melodia de saxo, un estil que no em resulta gens atractiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada