20 de maig 2019

Actuacions de Katy Perry a American Idol: Con Calma i Unconditionally

Imatge
Ahir a la nit va tenir lloc la final de l'actual temporada d'American Idol, que va comptar amb dos actuacions de Katy Perry (qui ha estat membre del jurat). La cantant californiana va promocionar la versió spanglish de Con Calma on col·labora amb Daddy Yankee i va cantar Unconditionally a duet amb un dels finalistes del concurs.

Comencem comentant l'actuació de Con Calma, que va ser tant la primera vegada que Daddy Yankee i Katy Perry van interpretar-la junts com la primera actuació televisada que feia ella de la cançó. L'actuació em va agradar, suposo que encara més pel fet que fa molt de temps que no tenim una actuació televisada seva. Al començament de l'actuació la podem veure amb una perruca ridículament voluminosa, cosa que crec que es pot interpretar com una resposta irònica per tots aquells que han criticat el seu pentinat de la era Witness (cabell decolorat molt curt).




L'altra actuació, i la que realment m'ha encantat, és la que va fer d'Unconditionally a duet amb un dels finalistes del programa. En especial perquè Unconditionally és una de les millors cançons del catàleg de Katy Perry i feia anys que no interpretava en directe. Katy ha estat a un bon nivell (cosa que no es pot dir de totes les actuacions d'aquesta cançó) i m'ha agradat molt com l'han cantat amb una instrumentació tan subtil.  És clar, a mi m'hauria agradat que la cantés ella sola, però aquest no era l'objectiu en aquesta ocasió.



La veritat és que després d'aquestes dos actuacions he començat a tenir moltes ganes de coneixer detalls sobre el proper disc de Katy Perry, que ja serà el cinquè de la seva discografia. Veurem si són certs els rumors que asseguren que a finals de mes ja n'estrenaria el primer senzill. Però tindria bastant sentit, ja que al haver de fer de jurat a American Idol fins ara sembla que no tindria temps de fer promoció, però sent que ja ha acabat la temporada, d'ara en endavant ja no té cap obstacle per fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada