4 de maig 2019

Novetats dance setmana 18

ImatgeLes novetats dance de la setmana ens arriben de la mà de Burns, StadiumX, Ferreck Dawn, Robin Schulz i The Him.

Burns ha presentant Energy, que compta amb les veus d'A$AP Rocky i Sabrina Claudio. Una cançó bastant original, amb una producció més aviat minimalista, però molt cuidada i elegant, que sovint pren el protagonisme a la veu totalment, i que deixa clar que no és necessari que una pista d'electrònica tingui un drop potent per tenir una gran producció. Sense cap mena de dubte, la millor novetat de la setmana.



Ferreck Dawn ha presentat aquesta setmana una nova original anomenada You Are The One, una pista de Deep House monòton (la vocal simplement és una frase que es va repetint tota l'estona), però amb una línia de baix molt bona. És cert que objectivament aquest és un estil de música electrònica menys elaborat que altres, però a mi últimament m'està començant a agradar molt.



Robin Schulz també té nova proposta, anomenada All This Love i que compta amb la col·laboració de la cantant estatunidenca Harloe. En una direcció semblant a la del seu últim èxit Speechless, All This Love s'allunya bastant del so deep house amb què Schulz es va donar a coneixer al 2014. Crec que tots podem estar d'acord en que aquest productor alemany té propostes molt més interessants, però aquesta no està gens malament.

 
The Him també tenen nova proposta, anomenada Found Me, que trobo que sona molt bé, excepte una línia de sintetizador que em sona bastant fora de lloc.



Stadiumx ens presenten Overload, la seva nova producció on deixen de banda el progressive house melòdic a què ens tenen acostumats per un estil que seria difícil de classificar. La veu m'ha recordat molt a una de les seves produccions més conegudes: Ghost. No està malament, però prefereixo el so que fan habituament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada