29 de maig 2019

Top 10 novetats Maig

ImatgeTot i que el Maig no ha estat tan ple de grans novetats com els anteriors mesos del 2019, aquestes són les meves deu novetats preferides, amb nova música de Halsey, Avicii, Vargas & Lagola i Robin Schulz, d'entre altres.
[les cançons estrenades els dies 30 i 31 del mes de Maig comptaran pel rànquing del Juny de la mateixa manera que he inclòs un llançament del 30 d'Abril en aquesta llista]


Ferreck Dawn - You Are The One


Ferreck Dawn ha presentat una proposta molt simple i minimalista, tan repetitiva que la única veu que té és un loop de literalment una frase. Però té alguna cosa que la fa fascinant i molt addictiva, probablement la línia de baix i el fet que soni increible.

Halsey - Nightmare




Halsey aposta per un so pop-rock al seu nou senzill Nightmare, una de les cançons més potents estrenades durant el mes. No m'ha desagradat, però m'agradava més l'estil de HFK, i veurem si aposta per aquest estil de música en el seu tercer àlbum.

8. Nervo - Sober


Fa unes setmanes les NERVO han estrenat Sober, una cançó bastant diferent de l'estil a què ens tenen acostumades, però molt sòlida i bastant millor que tota la música que han tret en els últims anys.

7. Robin Schulz, Harloe - All This Love


Després de canviar substancialment de so a Speechless, Robin Schulz segueix en la mateixa línea a All This Love, una proposta sòlida però una mica previsible.

6. Felix Sandman i Benjamin Ingrosso - Happy Thoughts


Aquests dos cantants suecs tornen a col·laborar en una cançó pop senzilla però efectiva i amb bona producció que no em desagrada en absolut, però tampoc destaca tant com m'hauria agradat. En especial si la comparem amb la seva altra cançó junts Tror Du Att Han Bryr Sig.

5. Vargas & Lagola - Since 99



A banda de la seva col·laboració amb Avicii, Vargas & Lagola també van estrenar el seu propi senzill Since 99. Es tracta d'una altra cançó de pop acústic i melòdic potser no tant bona com Roads o Selfish, però sens dubte fantàstica.

4. Tom Walkers - All That Matters



Dos mesos després de publicar el seu disc Tom Walker estrena ja una nova cançó anomenada All That Matters, que va composar poc després d'enviar el disc acabat a la discogràfica i que ha volgut compartir tan aviat com ha pogut. Una gran cançó en la línia que ens té acostumats. 

3. David Guetta feat. Raye - Stay (Don't Go Away)




La nova proposta de David Guetta, acompanyat de Raye, és una cançó dance molt suau, amb elements de Deep House, perfecta per l'estiu i molt enganxosa. Si bé es cert que no té una producció tan cuidada com m'agradaria veure de part del francès, el resultat en conjunt és molt bo.

2. Burns feat. ASAP Rocky i Sabrina Claudio - Energy




Burns aposta per una producció minimalista, però molt cuidada i elegant a Energy, que compta amb les veus de Sabrina Claudio i ASAP Rocky. Una d'aquelles propostes que deixen ben clar que no cal que una pista de música electrònica tingui un drop potent per ser una gran cançó.

1. Avicii, Agnes Carlsson, Vargas & Lagola - Tough Love




El segon senzill de l'àlbum pòstum em va fascinar des de la primera escolta: una proposta valenta, molt original, amb una producció impecable i un apartat vocal excel·lent. Potser si Avicii fos aquí encara aquesta cançó hauria canviat l'EDM tant com va fer-ho Wake Me Up al 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada