31 de gen. 2018

Notícies setmana 5.1 2018

Com que hem arribat a la meitat de la setmana i ja tinc força notícies que comentar, he decidit que publico avui un recull de notícies i si s'escau ja en publicaré un altre al cap de setmana.



Lady Gaga ha confirmat que filmarà el seu concert dins el Joanne World Tour que té lloc aquest vespre a la ciutat anglesa de Birmingham. Si no ha avisat que serà retransmès a hores d'ara suposem que no ho serà, per tant el més raonable és pensar que llançarà un DVD amb aquest espectacle, cosa que considero una molt bona notícia.
Imagen relacionadaTambé hem de comentar el rumor que ha sorgit que Bloodpop tindria una col·laboració amb Gaga preparada. Un dels redactors de Buzzfeed (no una persona qualsevol) va publicar un tuit dient "Senyor Bloodpop, si realment marca aquest tuit com a favorit si realment tens una col·laboració amb Lady Gaga a punt". I efectivament, aquest productor nord-americà ho ha fet. Bloodpop és el responsable de la co-producció i co-composició de diverses cançons de Joanne com Perfect Illusion (apareix al videoclip, de fet) i John Wayne, i també ha produit altres èxits com Sorry de Justin Bieber, pel que jo ho veig bastant viable. A més el fet que Lady Gaga acaba el Joanne World Tour en unes setmanes i no té programat res fins el proper mes d'Octubre que s'estrena A Star Is Born, fa encara més raonable que l'autora de Joanne llanci alguna cosa aquesta primavera.

Iggy Azalea ha avançat un fragment del seu imminent senzill Saviour, que surt aquest divendres i que compta amb la col·laboració de Quavo. He de dir que no és l'estil que m'esperava, malgrat que tampoc no és una sorpresa desagradable.


En els últims dies han tornat a sorgir els rumors que les membres de Fifth Harmony deixaran el grup per concentrar-se en les seves carreres en solitari, com ja ha fet la seva ex-companya Camila Cabello. Segons es rumoreja, Lauren Jauregui ja està parlant amb la discogràfica Columbia Records per un contracte solista, i deixar la seva actual discogràfica Epic.  

Per si això no fos poc, les seves altres tres companyes del grup Dinah Jane, Ally Brooke i Normani Kordei han esborrat avui l'enllaç per comprar el més recent disc del grup als seus perfils d'Instagram:



En el cas d'Ally Brooke té sentit ja que acaba de publicar el seu primer projecte en solitari, que és una col·laboració amb Topic anomenada Perfect. Però en el de les altres dos això no es pot dir. Com ja he manifestat en moltes ocasions, crec que és una cosa bona ja que sens dubte tene potencial i sota el meu punt de vista el format "grup de nois o noies que s'han conegut en un programa de televisió" no permet fer coses gaire interessants, i no puc veure-ho més que com un vehicle que han fet servir per poder posar un peu dins de la indústria musical.

Font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada