7 de gen. 2018

Setmana 1 del 2017: Novetats

Resultado de imagen de nicky romero billboard

Aquestes són les cinc novetats que més destaco de la primera setmana de l'any:


Lana del Rey col·labora al nou senzill del cantant de Michigan Borns, que es diu God Save Our Young Blood i és un dels avançaments del seu nou disc Blue Madonna, que surt el dia 12 d'aquest mateix mes. La participació de l'autora de Born To Die i Lust For Life es queda una mica en anècdota, ja que practicament en cap moment canta sola i sembla que el seu nom només es faci servir d'esquer. Malgrat això, he de dir que la cançó m'ha agradat bastant, i és força en la línea del que acostuma a fer ella.




Nicky Romero ha presentat la remescla que ha fet del últim senzill de Martin Garrix So Far Away, en col·laboració amb David Guetta. Com era d'esperar, l'holandès enfoca la cançó cap al seu estil Progressive House melòdic però alhora enèrgic amb molt bon gust, i ens porta el que una original de Garrix i Guetta hauria d'haver estat.



Una altra remescla que comparteix característiques amb la que us acabo de comentar és la que Tritonal han fet del A Different Way de DJ Snake. Novament ens trobem amb una versió progressive house d'aquest senzill del francès, que també és una de les cançons de les que hem parlat força al blog durant els últims mesos del 2017.



També hem de comentar el tema principal de la nova pel·lícula de la saga 50 Ombres d'en Grey, que és For You de Liam Payne i Rita Ora. Veurem si aconsegueix repercussió o no, ja que a les bandes sonores de les anteriors entregues hem trobat no només bona músic inèdita d'artistes com Kygo, Sia, Tove Lo o Halsey, sinó que també grans èxits com Love Me Like You Do d'ellie Goulding, el duet de Zayn i Taylor Swift I Don't Wanna Live Forever o la cançó que va posar The Weeknd als tops 10 de tot el món Earned It.



Per últim, per si encara no l'heu sentit, el nou senzill de Bruno Mars és un remix de Finesse amb la col·laboració de Cardi B. Ja us vaig parlar del vídeo, i teniu el link aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada