4 de gen. 2018

Artistes que treuran música aquest 2018

Anem a repassar deu artistes que llançaran nous discos al llarg d'aquest any que hem estrenat fa uns dies.


Ariana Grande:

La cantant porta preparant el seu quart disc d'estudi des d'abans que comencés la gira Dangerous Woman Tour, per tant des de fa més d'un any; i segons sembla fins i tot ja està acabat. Encara no tenim dates aproximades, però jo veig un 99% de possibilitats -perquè mai es pot dir al 100% que aquest any veiem nova música de la ex-actriu de Victorious.
Per aquest nou disc ha estat a l'estudi amb Pharrell, que si els rumors són certs, podria ser el productor principal del projecte.
Jo l'únic que espero és que aquesta vegada no faci un "Focus", i ja sabeu tots ben bé a què em refereixo.
Per si voleu més informació aquí us deixo un article que vaig escriure fa uns mesos sobre tot el que se'n sabia aleshores, que és el mateix que se sap ara.

De moment ens haurem de conformar amb gaudir encara del seu últim disc Dangerous Woman, com aquest Into You.



Avicii

Resultado de imagen de avicii billboardNo sabem amb què seguirà el seu EP Avīci 01, però sigui amb la segona i tercera part que en un principi estaven planejades i de les quals no en sabem res o amb un àlbum independent jo estic segur que veurà la llum aquest mateix any. Si segueix amb la mateixa idea, de no descartar totes les IDs que havia anat punxant en la seva última gira al 2016, encara té bastant material sense comptar tota la nova música que hagi pogut anar preparant al llarg del 2017.
De moment podem seguir gaudint de l'EP amb cançons magnífiques com aquesta.




Resultado de imagen de camila cabello billboardCamila Cabello

Com ja sabreu, Camila Cabello llança el seu primer àlbum en solitari el dia 12 d'aquest mateix mes, és a dir: la setmana que ve. Inclourà els senzills Havana i Never Be The Same, així com una altra cançó que ja va presentar i que es diu Real Friends. De moment, totes les cançons del disc seran en anglès, però no em sorprendria gens veure-la en algun projecte musical en castellà aquest any.



Resultado de imagen de cardi bbillboard 2017Cardi B

La rapera del moment es troba treballant en un primer àlbum que no tardarà en arribar, i del qual ja n'ha avançat Bodak Yellow i Bartier Cardi. Inicialment el disc estava previst per aquest any, pel que suposo que sortirà durant els primers mesos, i més tenint en compte que ara és clarament una de les artistes del moment i no es voldrà arriscar a que això passi de llarg. De la mateixa manera que passa amb Camila Cabello, probablement la veurem involucrada en projectes tant en castellà com en anglès.



Resultado de imagen de charlie puth billboard 2017Charlie Puth

El dia 19 de Gener estava programat el llançament VoiceNotes, el nou disc d'aquest artista del que ja en coneixem els èxits How Long i Attention. Finalment, ha dit que vol postposar-ne el seu llançament per acabar-lo de perfeccionar. Encara no tenim nova data, però crec que és evident que no tardarà tot el 2018 en perfeccionar-lo. Jo tinc bastantes ganes de sentir-lo, ja que tots dos avançaments m'han agradat bastant.



Resultado de imagen de david guetta billboard 2017David Guetta

El DJ francès tenia previst publicar el seu nou disc al 2017 aparentment, però la freda recepció que van tenir els seus dos primers senzills Light My Body Up amb Nicki Minaj i Lil Wayne i 2U amb Justin Bieber, va fer replantejar-s'ho i decidir treballar-hi més. Com sempre podem esperar grans col·laboracions, i amb una mica de sort que deixi estar aquest estil Future Bass.




Resultado de imagen de iggy azalea billboard 2017Iggy Azalea

Un cop deixat enrere el desastre que ha estat Digital Distortion, fins al punt que no s'ha ni posat a al venda per problemes amb la discogràfica i per la freda recepció del públic; Iggy Azalea va dir que ja estava treballant en un nou projecte per tenir-lo llest per aquest 2018. Esperem que aquest cop tingui més sort.





Lady Gaga

Resultado de imagen de lady gaga billboard 2017Com a mínim, aquest 2018 podrem escoltar les noves cançons originals de Lady Gaga per a la Banda sonora del musical A Star Is Born, que serà el seus debut com a protagonista a la gran pantalla. A banda d'això, no descarto que es pugui veure involucrada en algun projecte més; sigui un EP, un àlbum sencer (no ho crec) o una cançó independent a l'estil de The Cure, el seu més recent senzill llançat el passat més d'abril.

Resultado de imagen de nicki minaj billboard 2017Nicki Minaj

El seu quart disc estava programat per la primera meitat de l'any que ja hem deixat enrere, però encara no te cap data tancada. Sembla raonable pensar que si no va poder sortir al 2017 ho faci al 2018. A principis de l'any passat en va avançar tres cançons: Regret In Your Tears, No Frauds i Changed It, que molt probablement no acabaran al disc, o com a mínim en la seva edició estàndard.
El que sí que és clar és que la veurem en, com a mínim, una dotzena de col·laboracions.



Rihanna

Resultado de imagen de rihanna billboard 2017
Aquí ja hi ha més d'especulació que de certesa, però jo crec que és molt probable que la cantant de Barbados tingui llest el seu novè disc per aquest 2018. Suposadament, hi treballa des de fa més d'un any, però en els últims mesos n'hem tingut molt poca informació, potser perquè l'ha deixat en segon pla per dedicar-se més a altres projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada