22 de gen. 2018

Llistes setmana quatre 2018

Aquesta setmana tenim molt a comentar de les llistes, entre el qual nous números 1 tant al Regne Unit com a Billboard.

Després de sis setmanes encapçalant la llista amb Perfect, Ed Sheeran es cedeix la primera posició de la llista de singles del Regne Unit a un altre senzill on ell mateix hi participa, ja que la seva col·laboració en el disc d'Eminem anomenada River l'hi agafa el testimoni. És el novè número 1 del raper americà en aquest mercat (No n'aconseguia cap des del The Monster amb Rihanna, i anteriorment no n'aconseguia cap des del 2006) i el cinquè pel cantautor pèl-roig, el tercer dels quals aconseguit en un any.



Resultado de imagen de bruno mars cardi billboardI Miss You de Clean Bandit i Julia Michaels aconsegueix una nova màxima posició al número 4, Finesse de Bruno Mars i Cardi B ho fa al 5 (convertint-se en el desè top 5 per ell i el primer per ella) i Never Be The Same de Camila Cabello escala 22 posicions fins arribar a la setena. Sense haver estat llançada com a senzill She Loves Control, una altra de les cançons del seu disc debut, entra al número 40. Esperem que el seu equip prengui nota i la faci el proper senzill, ja que és la meva preferida del disc i l'hi veig molt potencial d'èxit.
També arriben a noves màximes posicions IDGAF de Dua Lipa (38-14), Breathe de Jax Jones (14-12) Decline de Raye (22-15), The Weekend de SZA (73-67)



Resultado de imagen de born to die billboardPel que fa a les llistes dels Estats Units, abans de posar-nos a parlar de la llista d'aquesta setmana toca comentar un parell d'assoliments molt destacables:
Lana del Rey s'ha convertit en la tercera dona en tenir un àlbum que supera la setmana número 300 al Billboard 200. No cal ni que digui que ha estat amb Born To Die, el seu àlbum debut del 2012. Les altres dos són Adele i Carol King. Ed Sheeran per la seva part s'ha convertit en el primer home que ha superat l'any dins el Hot 100 amb dos senzills, la setmana en que Shape Of You complia un any. L'altre és Thinking Out Loud, malgrat que no va arribar al número 1 en el seu dia al quedar-se bloquejat sota d'Uptown Funk.
No he trobat els números absoluts ni per una cosa ni per l'altra, ja que en totes les fonts que he buscat ho he trobat separat per sexes dels intèrprets (Cosa que trobo totalment absurda).



Pel que fa al Top 10 ja us he avançat que tenim un nou número 1: Havana de Camila Cabello assoleix la primera posició a la llista oficial de senzills dels Estats Units en la que és la seva 23ena setmana, sobretot gràcies a l'impuls que l'hi ha donat el llançament del seu àlbum Camila, que també entra en la primera posició del Billboard 200. El podi del Hot 100 el tanquen Ed Sheeran amb Perfect i Post Malone amb Rockstar, les tres cançons que han estat dominant la llista els últims dos mesos.
Resultado de imagen de dua lipa billboardBruno Mars retrocedeix una posició en la seva segona setmana amb Finesse en llista, després d'entrar la setmana passada al número 3. I Just a sota, al número 5, hi trobem Bad At Love de Halsey, que aconsegueix una nova màxima posició i és la primera vegada que un senzill seu entra al top 5.
També hem de descartar que després d'una pujada molt lenta de 25 setmanes i dos setmanes encasellada al 11, Dua Lipa entra per primera vegada al top 10 de Billboard amb el seu gran èxit New Rules.



I encara no hem acabat de parlar d'aquesta cantant britànica, ja que el nou senzill de Dua Lipa IDGAF entra aquesta setmana al número 92. També fora del top 10 hem de destacar la pujada que fa Never Be The Same de Camila Cabello, que suma 35 posicions fins situar-se a la trenta i les deu que suma Lemon de NERD i Rihanna, que situa el senzill al número 40 i ha esdevingut el 50è top 40 (Ja sabeu que es considera una cançó un èxit oficialment a partir d'aquest número) de la cantant de Barbados, igualant als Beatles com la setena artista que en té més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada