26 de gen. 2018

Videoclips setmana 4 2018

També hem tingut videoclips nous d'artistes bastant interessants, com poden ser Kygo, Jax Jones, Lady Gaga, Shakira i Rita Ora.


Kygo ja fa uns mesos que està treballant molt els videoclips pels seus senzills, i el de Stranger Things no n'és una excepció. És una de les cançons del seu segon àlbum d'estudi Kids In Love que compta amb la participació vocal de Ryan Tedder, cantant del grup One Republic.



Krewella han col·laborat amb l'artista xinesa VaVa en el seu nou senzill New World. El seu videoclip, també amb una forta inspiració oriental, va ser filmat a Singapur. Sota el meu punt de vista, fa molt temps que elles no llancen res interessant i aquesta proposta no considero que sigui una excepció.



Lady Gaga tanca la promoció del seu cinquè disc amb el quart videoclip per aquest projecte, després dels de John Wayne, Million Reasons i Perfect Illusion. Sent sincers, el vídeo no aporta res, però com que aquesta cançó no es presta a gaire més i sent sincers ningú n'esperava un, he de dir que m'ha agradat molt que el llancés.



Ja tenim videoclip per el duet de Liam Payne i Rita Ora per la banda sonora de 50 Shades Freed, anomenada For You. La cançó va entrar al número 11 al Regne Unit i ha estat en caiguda des d'aleshores. Veurem si el fet de tenir vídeo pot canviar aquesta tendència.



Shakira segueix promocionant el seu disc El Dorado llançat la primavera passada, en aquesta novament ocasió al costat de Maluma a la cançó Trap. A veure si té el mateix èxit que l'anterior col·laboració que van fer, Chantaje. El videoclip va haver de ser filmat  abans del llançament del disc, ja que la portada d'El Dorado és un fotograma.



Per últim tenim vídeo per la nova proposta de Jax Jones, anomenada Breathe, i que porta una trajectòria ascendent en tots els mercats diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada