7 de gen. 2018

Notícies: Setmana 1 del 2018

Anem a repassar les notícies més destacades de la setmana relacionades amb els artistes dels que habitualment parlem a centpercent música.

Resultado de imagen de iggy azalea billboard
Iggy Azalea, com ja sabreu, ha decidit finalment deixar enrere Digital Distortion i començar de nou el seu segon àlbum amb un concepte diferent a causa de tots els problemes que ha tingut. El nou projecte s'anomena Surviving The Summer i el primer senzill arribarà aquest mateix mes de Gener.

Esperem que aquesta vegada l'australiana tingui més sort.

Ja s'ha confirmat el cartell per a l'edició d'aquest any de Coachella, que tindrà lloc els caps de setmana entre el 13 i el 15 d'Abril i entre el 20 i el 22, i que com sempre podrem veure gràcies a una retransmissió en directe, com la que ens va permetre veure el concert de Lady Gaga l'any pasat. Els caps de cartell són Beyoncé, que anava a ser-ho l'any passat però finalment no va poder, The Weeknd i Eminem, i altres artistes destacats que veurem són Kygo, SZA, Migos, Cardi B, Miguel i Post Malone.



Lady Gaga To Perform At 2018 GRAMMY AwardsAltres actuacions confirmades per un esdeveniment encara més destacats són les de Lady Gaga i P!nk per la gala dels grammys, que tindrà lloc el dia 28 d'aquest mateix mes. Serà la sisena vegada que Lady Gaga actui als Grammys i la quarta vegada consecutiva, havent-ho fet els anys 2010 (Speechless i Poker Face), 2011 (Primer directe de Born This Way), 2015 (Cheek To Cheek), 2016 (Homenatge a David Bowie) i 2017 (actuació amb Metallica).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada