19 de gen. 2018

Novetats: Setmana 3 - 2018

Aquesta setmana us destaco cinc noves cançons que venen de la mà de Rita Ora, The Magician, Tinashe, Cashmere Cat i Michael Calfan.




Rita Ora ha estrenat una cançó que va enregistrar per la versió original del seu segon àlbum d'estudi, que anava a sortir al 2014/2015, del què en va avançar entre altres I Will Never Let You Down i que va ser cancel·lat per motius que a dia d'avui encara no està clar. Tampoc està clar per què ha estrenat aquesta cançó, és la banda sonora d'una campanya publicitària, però no se sap si també és un senzill promocional del seu actual projecte. El que sí que està clar és que no és un nou senzill oficial que prendria el lloc d'Anywhere.



Tinashe, una altra artista amb certs problemes per publicar el seu matrial, torna amb un nou senzill anomenat No Drama, que compta amb la participació del raper Offset, conegut per ser un dels tres integrants de Migos. Es tracta d'una cançó trap, però enfocada d'una manera molt pop en totes les parts d'ella. Les parts d'offset tornen a ser el que ja hem sentit un milió de vegades.



També té nova proposta Michael Calfan, anomenada On You. He de dir que no m'ha agradat, i no perquè es desmarqui del seu estil de Deep House potent -que un més del  mateix ja m'hauria estat millor- sinó perquè és molt repetitiu i no és una producció que es deixi escoltar massa.



El que sí que s'allunya del seu estil és The Magician, amb el seu nou senzill Las Vegas, on el belga es disfressa de Cheat Codes o Major Lazer. No m'ha semblat mala cançó, però arriba bastant tard.



Per últim, Cashmere Cat i Major Lazer han publicat la seva col·laboració, on també hi participa Tory Lanez a la part vocal, anomenada Miss You. Com era d'esperar, combina sons dancehall amb EDM, i personalment em sorpren que el productor noruec s'hagi decantat per una proposta tan comercial, després de tenir un estil molt personal fins i tot quan ha col·laborat ambestrelles pop com Ariana Grande.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada