30 de gen. 2018

Llistes setmana 5 2018

L'actualització d'aquesta setmana de les llistes arriba marcada per l'estrena del doble senzill de Drake amb God's Plan i Diplomatic Immunity.



Com no podia ser d'una altra manera, God's Plan va directa al número 1 de la llista del Regne Unit, convertint-se en el tercer del canadenc en aquest mercat. Això no sorpren a ningú si tenim en compte que ha trencat el rècord de més reproduccions en 24 hores tant a Spotify com a Aplle Music. Diplomatic Immunity, per la seva part, ho fa al 21.
Breathe, actual senzill de Jax Jones, ha entrat al top 10, pujant tres posicions fins situar-se al número 9. Es converteix en el segon senzill d'aquest DJ i productor britànic que aconsegueix situar-se entre les deu primeres posicions de la llista del seu país, després d'arrassar fa un any amb You Don't Know Me.



Passat l'impuls del llançament del disc, els dos senzills de Camila Cabello baixen: Havana va del número 16 al 22 i Never Be The Same del 7 al 15. També trobo que s'ha de comentar el ràpid descens que està tenint Perfect d'Ed Sheeran, que després de passar més d'un mes al número 1 dos setmanes després ja és a la setena posició. Malgrat haver sortit ja fa més d'un any, també trobem Shape Of You en llista al número 45 i Castle on The Hill al 78.


Passem ara a parlar del Hot 100, i als Estats Units encara l'hi ha anat millor a Drake: God's Plan ha entrat al número 1 i Diplomatic Immunity al 7. Suposa el quartsenzill número 1 pel canadenc a Billboard, el segon com a artista principal i el primer en solitari. Amb aquestes dos noves incorporacions a la llista, Drake acumula 22 Top 10s, sobrepassant Jay-Z com l'artista el gènere predominant del qual és el Hip-Hop que en té més. I sent el 20è que aconsegueix des del 2010, supera a Rihanna com la persona que més n'ha aconseguit aquesta dècada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada