1 de febr. 2018

Protagonistes del mes: Gener 2018

Encara que sembli mentida ja ha passat un mes de 2018, i per no perdre la costum toca repassar els set artistes dels què més hem parlat aquest mes de Gener:


7.Drake
Total de mesos: 7 Mesos consecutius: -

Resultado de imagen de drake 2018 billboardEl cantant/raper de Toronto només ha llançat un mini EP anomenat Scary Hours, que inclou les cançons God's Plan i Diplomatic Immunity, però amb això ja n'ha tingut prou per ser un dels artistes dels que més s'ha parlat aquest mes de Gener, en part per l'immens impacte comercial que han tingut. God's plan ha trencat el rècord de més reproduccions en 24 hores per una setmana tant a Spotify com a Apple Music i ha entrat directament al número 1 a les llistes de Canadà, els Estats Units i el Regne Unit.

6. Rita Ora
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -

Resultado de imagen de rita ora 2018 billboardAquest mes hem tingut dos novetats de Rita Ora: la cançó i el videoclip de For You, la seva participació en la banda sonora de Fifty Shades Freed, que canta a duet amb l'ex-membre de One Direction Liam Payne. L'altra és la cançó Proud, que de moment serveix per a una campanya publicitària però que no sabem encara si és també un senzill promocional del seu disc, previst per aquest 2018.

5. Bruno Mars 
Total de mesos: 8 Mesos consecutius: -
Resultado de imagen de bruno mars finesse billboard

El hawaiià va començar el 2018 amb un nou senzill de 24K Magic: una nova versió de Finesse en la què també hi participa la rapera Cardi B, que va venir ja acompanyada d'un videoclip d'estètica dels anys 90.
Bruno Mars va ser el gran triomfador de la gala dels premis Grammy, obtenint un total de set premis, entre els què hi ha les tres categories principals: Gravació de l'any, Cançó (composició) de l'any i àlbum de l'any. També va ser a la gala presentant el seu nou senzill.


4. Tinashe
Total de mesos:Mesos consecutius: -

Resultado de imagen de tinashe no drama billboard

Malgrat ser una artista que mai m'ha cridat massa l'atenció, he de dir que des que va sortir no he parat d'escoltar el nou senzill de Tinashe, anomenat No Drama, i qui no dubto ni un segon en qualificar com el millor senzill nou del primer mes del 2018. A més el vídeo que l'ha acompanyat també he de dir que m'ha agradat força.



3. Camila Cabello
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: 3

Resultado de imagen de camila cabello never be the same billboard
Aquest mes per fi ha arribat el disc de debut en solitari d'aquesta artista, anomenat Camila, malgrat que he de dir que jo me l'esperava una mica millor. També ha aconseguit situar Havana en la primera posició del Hot 100 (després de passar-ne 7 encallada a la segona posició) i Never Be The Same al top 10 del Regne Unit, gràcies a l'impuls que el llançament del disc ha donat al primer i segon senzills respectivament.





2. Lana del Rey

Total de mesos: 7 Mesos consecutius: -


Resultado de imagen de lana del rey 2018 billboardNovament ens trobem amb un dels casos on si una artista és una de les més comentades del mes no és per afers exclusivament positius: Lana del Rey ha estat acusada de plagi per part de Radiohead, qui veuen en la seva cançó Get Free moltes similituds amb la seva pròpia Creep. Però també tenim bones notícies: l'autora de Summertime Sadness ha començat la seva gira mundial LA To The Moon que la portarà per Barcelona i Madrid a la primavera; i ha col·laborat en un senzill de Borns anomenat God Save Our Young Blood.



1. Lady Gaga
Total de mesos: 18 Mesos consecutius: 2

Aquest mes Lady Gaga ha tornat a la gira Joanne World Tour, començant amb els concerts a Europa que va haver de postposar la tardor passada a causa de la fibromiàlgia amb dos a Barcelona els dies 14 i 16 d'aquest mes. A més ha estrenat una nova versió de la cançó Joanne, a la que ha acompanyat un videoclip corresponent i que ha estat presentant a la gala dels premis Grammy, on malgrat tenir dos nominacions no va endur-se cap premi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada