12 de gen. 2018

Novetats: Segona setmana del 2018

Anem a repassar els llançaments musicals que destaco d'aquesta setmana.
 Però abans de parlar del singles no podem passar de llarg el fet que avui per fi es posa a la venda l'àlbum amb el que Camila Cabello debuta en solitari i del que ja n'havia avançat Havana, Never Be The Same i Real Friends. Tan aviat com pugui en tindreu la ressenya. També es posa a la venda el disc Blue Madonna de Borns, que inclou la seva col·laboració amb Lana del Rey God Save Our Young Blood, de la que ja us vaig parlar la setmana passada. Sent que m'ha encantat aquesta cançó, segurament donaré una oportunitat al disc, i si ho faig també us diré que m'ha semblat. Però tot això ja depen del temps que tingui.

Ara sí, passem a parlar de les noves cançons. Comencem amb una altra de les cançons que apareixeran a la banda sonora de la propera pel·lícula de 50 Ombres d'En Grey. La setmana passada ens van avançar el duet de Rita Ora i Liam Payne, i avui s'ha estrenat la col·laboració de Bloodpop i Hailee Steinfeld Capital Letters. No està malament, però sabent que teníem a Bloodpop a la producció m'esperava més.



Un altre que avui ha estrenat nova producció és Nicky Romero, que llança PRTCL per commemorar que és el llançament número 100 del seu segell Protocol Recordings. Novament ens trobem amb una proposta únicament orientada a sonar als festivals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada