27 de gen. 2018

Notícies setmana 4 2018

Aquesta setmana voldria comentar notícies relacionades amb Camila Cabello, Iggy Azalea, Mike Posner i Martin Garrix.


Camila Cabello va ser entrevistada per Billboard per celebrar que tant Camila com Havana són número 1 aquesta setmana en les seves llistes, i va cantar un breu fragment de la cançó que Ed Sheeran va composar per ella però que ha estat descartada perquè creu que no encaixa en el disc.



I no deixem de parlar d'ella, ja que el cantant colombià J Balvin ha confirmat que serà una de les convidades en el seu proper disc, que l'està produint Pharrell. Es desconeix cap detall més concret del seu projecte.

Ja està totalment confirmat: Iggy Azalea iniciarà la promoció del seu segon segon àlbum (esperem que aquesta vegada amb més sort) divendres que ve amb el senzill Savior, on també hi participa  Quavo, un dels integrants de Migos. La portada oficial del senzill és la que esteu veien acompanyant aquestes línies.


Resultado de imagen de garrix bieber billboardMartin Garrix ha confirmat que ha estat treballant en diverses cançons al costat del seu amic Justin Bieber, cosa que fa molt temps que es rumorejava. L'holandès ha dit que el material en el què han treballat és de 7 o 8 i que ell no vol publicar res que no sigui de 10. Faig l'esforç de no valorar si alguns dels seus últims llançaments són de 10 o no. El que sí que està clar és que en cas que en llancin algun dia alguna, la seva col·laboració seria un èxit només per tenir els seus noms, la qual cosa no vol dir que pensi que no poden llançar res interessant musicalment.
font.

Per últim, Mike Posner ha publicat un disc enregistrat en directe, que no inclou cap de les seves cançons sinó un recull dels poemes que va escriure durant les seves gires, un per cada ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada