16 de gen. 2018

Llistes: 2018 setmana 3

Repassem les principals llistes d'arreu del món una setmana més:
Resultado de imagen de rita ora liam payne billboardAl Regne Unit, una setmana més Perfect d'Ed Sheeran encapçala la llista, Anywhere de Rita Ora torna al podi de la llista, i Miss You  de Clean Bandit i Julia Michaels passa la seva primera setmana entre les 5 primeres posicions. Finesse de Bruno Mars i Cardi B entra a la setena posició, mentres que el duet de Rita Ora i Liam Payne For You ho fa al número 11.
Mentres Havana cau fins a la tretzena posició, el nou senzill de Camila Cabello Never Be The Same puja 8 posicions fins situar-se al número 29. Segurament amb el llançament del seu disc, ambdos cançons pujaran unes quantes posicions.



Resultado de imagen de camila cabello billboardPel que fa a les llistes als Estats Units, hem de destacar, abans de parlar dels senzills, que a la llista d'àlbums 24K Magic de Bruno Mars ha tornat al top 5 amb la expectació creada pel llançament del videoclip i la nova versió amb Cardi B de Finesse. Encara més amunt trobem aquesta cançó, que se situa al número 3 en la seva primera setmana completa en llista, sent la que té més streams i la segona més venuda d'aquesta setmana, malgrat que encara l'hi falta posicionar-se bé a la ràdio, cosa normal si tenim en compte que és la seva segona setmana en llistes. Amb això Bruno Mars es converteix en només el sisè artista i segon home que aconsegueix tres tops 5 als Estats Units amb cadascun de 3 àlbums consecutius, una cosa que no aconseguia ningú des de Lady Gaga entre el 2009 i el 2011.
Les dos primeres posicions segueixen per Camila Cabello -que ja porta set setmanes encallada al número 2- i Ed Sheeran, però ja no Beyoncé ja que Billbard ha decidit comptar a les la versió en solitari com la principal, ja que la contribució que fa la versió duet és ja molt limitada.



Perfect d'Ed Sheeran també es manté al número 1 una setmana més a les llistes d'Alemanya, Canadà, Austràlia i la mundial de Mediatraffic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada