9 de gen. 2018

LListes: Setmana 2 del 2018

Una vegada més anem a repassar com van les llistes principals aquesta setmana, que torna a estar dominada per Ed Sheeran i el seu Perfect, que és número 1 a la llista mundial de Mediatraffic, als Estats Units, al Regne Unit, al Canadà i a Alemanya.
Comencem parlant de la llista dels Estats Units, on vul destacar que per primera vegada Havana ha superat Rockstar, la qual cosa fa que sigui molt probable que en la setmana que ve, coincidint amb l'empenta que l'hi doni el llançament l'àlbum de debut en solitari de Camila Cabello, arribi a la primera posició del Hot 100. Malgrat que no veig això com una cosa que passarà de manera absolutament segura, si que trobo que té més possibilitats que passi que que no, de la manera que com és lògic, Perfect d'Ed Sheeran  vagi obtenint cada setmana una mica menys de punts.
Halsey i Dua Lipa obtenen aquesta setmana les màximes posicions no només del seu actual senzill, sinó de tota la seva carrera: New Rules arriba  al número 11, mentres que Bad At Love puja fins la sisena posició.


Finesse de Bruno Mars i Cardi B, amb només un dia (ja que va ser llançada el passat dijous) ha entrat al número 35. Sabent això sembla evident que la setmana que ve entrarà al top 10 i que es un clar competidor pel número 1 en les properes actualitzacions de la llista.
Gràcies a la promoció que en va fer per cap d'any, Let Me Go de Hailee Steinfeld, Alesso i Florida Georgia Line, puja 15 posicions i obté una nova màxima posició al número 40. Esperem que arribi ben amunt aquesta cançó, ja que s'ho mereix.


Him & I de Halsey i G-Eazy fa una pujada considerable a la llista de senzills a alemanya , des del 19 al 8 en la seva setmana en llista. És el segon top 10 per ella després de la seva col·laboració amb The Chainsmokers Closer (per a que us feu una idea Now Or Never es va quedar al 98 i Bad At Love ni ha entrat en llista) i també el segon per ell després de Me Myself & I.


Per últim comentar que en la setmana en la que compleix un any en llista, Shape Of You d'Ed Sheeran es troba al número 13 als Estats Units i al 21 del Regne Unit. I una cosa que he llegit aquesta setmana, encara que possiblement ja se sabia: el cantautor va situar tres cançons entre les deu més venudes de l'any (Perfect, Shape Of You i Castle On The Hill), cosa que no havia aconseguit ningú des de Lady Gaga l'any 2010 amb Alejandro, Bad Romance i Telephone.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada