21 de gen. 2018

Novetats al Joanne World Tour

Les dos següents parades del Joanne World Tour després de Barcelona han esta Milà i Amsterdam, i tant en una ciutat com l'altra Lady Gaga ha recuperat algunes cançons de la seva discografia que no formen part de la llista habitual de cançons interpretades. Això sí, la cosa es queda en la curiositat pels fans, no us espereu actuacions serioses.


A la ciutat italiana, Lady Gaga ja cantar un fragment molt breu a capella de la cançó Donatella, ja que Donatella Versace, de qui parla la cançó, es trobava entre el públic. Ella no cantava en directe aquesta cançó des del final de l'ArtRave, que va ser el mes de Novembre del 2014.



I molt relacionat amb això, Lady Gaga va substituir el vestuari habitual amb el que interpreta Million Reasons per tancar l'espectacle; per un body que va rebre com a obsequi de la ja esmentada marca.

 

A Amsterdam, una mica en el mateix estil va cantar a capella dos fragments molt breus de So Happy I Could Die i, com no podia ser d'una altra manera, Mary Jane Holland. La cançó de The Fame Monster no l'hi sentíem des del Monster Ball Tour, mentres que la d'ARTPOP, des de l'ArtRave.




Com ja he dit al començar l'article, és clar que no és comparable amb una actuació decent, però a tothom l'hi agrada que Lady Gaga recuperi la seva cançó, i suposo que algú hi haurà que consideri alguna d'aquestes tres de les millors de la seva discografia.
També us convido a passar per la pàgina secundària que estic dedicant a notícies relacionades amb la gira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada